Startuje další ročník největší taneční soutěže pro české a slovenské školy The SCHOOL DANCE 2015

neděle 8. února 2015 ·

Jen několik dnů zbývá do startu taneční soutěže The SCHOOL DANCE, kterou už čtvrtý rok pořádá nezisková organizace EDULAB a taneční akademie DANSOVIA. Přihlásit se mohou mateřské, základní a střední školy z České a Slovenské republiky. Letošní ročník přináší pro soutěžící několik novinek a pro vítěze atraktivní ceny. Jeho zahájení proběhne v úterý 10. února na tiskové konferenci v Bratislavě.


Cílem soutěže je motivovat žáky a studenty k pohybu a k efektivnímu využívání informačních technologií. Úkolem škol je příprava a odeslání tanečního videa a vytvoření interaktivního digitálního materiálu. Soutěžící budou letos poprvé rozděleni do dvou úrovní – amatérské a profesionální – a nově mohou soutěžit ve dvou kategoriích. V kategorii LOCAL DANCE budou školy prostřednictvím různých tanečních stylů prezentovat svůj region. Novinkou je kategorie MOVIE DANCE. V ní mohou soutěžící libovolným tanečním stylem znázornit scény z filmů a muzikálů. Loni se soutěže zúčastnilo na 10 000 dětí z České republiky, Slovenska a Polska. Více informací najdete od 10. února na www.schooldance.cz.

O taneční soutěži The SCHOOL DANCE 2015

The SCHOOL DANCE je taneční soutěž pro mateřské, základní a střední školy, která se koná v České a Slovenské republice. Organizátorem již 4. ročníku je Nezisková organizace EDULAB a taneční akademie Petra Modrovského a Jána Ďurovčíka DANSOVIA. Ceny v soutěži jsou lákavé. Na vítěze čeká seskok padákem a mnoho dalších hodnotných cen věnovaných partnery soutěže. Více na www.schooldance.cz.

O neziskové organizaci EDUkační LABoratoř (EDULAB)

EDUkační LABoratoř (EDULAB) je nezisková organizace, jejímž posláním je podpora a rozvoj moderních forem výuky ve školách. Hlavním cílem EDULAB je zvýšit popularitu využívání moderních vzdělávacích technologií na školách a ukázat jejich přínos a význam pro modernizaci školství. Přináší také učitelům možnost získat praktické dovednosti absolvováním školení a vyzkoušet si práci s nejmodernějšími vzdělávacími technologiemi. EDULAB realizuje vzdělávací projekty pro mateřské, základní a střední školy – Program podpory digitalizace škol, s podporou společnosti Samsung Electronics Czech and Slovak výzkumný projekt Škola dotykem a taneční soutěž The SCHOOL DANCE. Více na www.edulabcr.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.