Přečtěte si: Zeman i v závěru návštěvy Pardubického kraje hýřil bonmoty

středa 14. ledna 2015 ·

Během třetího dne návštěvy v Pardubickém kraji se prezident v podniku Iveco Vysoké Mýto posadil na sedadlo řidiče autobusu, v sálu v Chocni se setkal s ukrajinskou vlajkou, ale také s peticí od části choceňských zastupitelů. To mu však nebránilo, aby kolem sebe dál hýřil svými bonmoty.


Z článku Martina Švece v iDNES.cz vybíráme:

V Rehabilitačním ústavu Brandýs nad Orlicí padla otázka na inkluzi ve školství, kterou Zeman zkritizoval. „Vůbec se mi to nelíbí a jsem proti. Sloučení handicapovaných dětí s těmi nehandicapovanými je neštěstí pro obě skupiny. Děti jsou daleko šťastnější, když jsou zasazeny do rovnocenné komunity,“ řekl prezident.

1 komentářů:

Nicka Pytlik řekl(a)...
14. ledna 2015 v 23:39  

dál hýřil svými bonmoty

Tak aspoň nějaká jistota v tomhle divném světě.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.