9. 1.: Den otevřených dveří 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze

neděle 4. ledna 2015 ·

Zveme na Den otevřených dveří 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy v Praze, který se bude konat prostorách fakulty a na vybraných klinikách a ústavech 9. ledna 2015 od 14 hodin.


Pro zájemce jsou připraveny dva souběžné programy věnované jednak magisterskému studiu všeobecného lékařství v českém jazyce, jednak bakalářskému studiu dalších oborů. Oba programy zahájí představením 3. lékařské fakulty její děkan prof. MUDr. Michal Anděl, CSc.

O možnostech magisterského studia všeobecného lékařství a přijímacím řízení promluví proděkan pro studium a výuku MUDr. David Marx, Ph.D, dalším tématům souvisejícím se studiem se bude věnovat předseda Akademického senátu fakulty Mgr. Marek Vácha, Ph.D. Bakalářské studijní programy představí zástupkyně proděkana pro studium a výuku PhDr. Hana Svobodová.

Za fakultní pobočku Mezinárodní federace asociací studentů medicíny promluví Tereza Štěpánková a za sdružení studentů 3. LF UK Trimed Martin Pavelka.

Součástí dne otevřených dveří je i možnost prohlédnout si pracoviště Ústavů ošetřovatelství a anatomie a Kliniky plastické chirurgie, popáleninové medicíny, III. interní – kardiologickou kliniku, Oftalmologickou kliniku a Radiodiagnostickou kliniku.

Program věnovaný bakalářskému studiu bude zahájen v Jonášově posluchárně ve 14 hodin, ve 14.15 bude v Syllabově posluchárně zahájen program zaměřený na magisterské studium. Obě posluchárny jsou v přízemí hlavní budovy fakulty, Ruská 87, Praha 10.

Program ke stažení ve formátu DOC

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.