11.-12. 4.: Kurz Postav si svou 3D tiskárnu RepRap

pondělí 26. ledna 2015 ·

Postavte a odneste si domů svou vlastní 3D tiskárnu z rodiny sebereplikujících se tiskáren RepRap, konkrétně model RebeliX. Autorem modelu RebeliX je Martin Neruda. Registrace je možná pouze do 6. března!


Kurz je omezen na 9 účastníků, pokud si každý bude chtít sestavit a odnést svoji tiskárnu. Základní cena kurzu je 24000 Kč bez DPH (do 31. 1. sleva 2000 Kč) Maximální počet účastníků na jednu tiskárnu jsou 2. Budete-li s sebou chtít vzít kolegu navýší se cena o 1000 Kč bez DPH.

Praktickým kurzem vás provede čtveřice pánů ve složení: Marek Žehra, Jakub Průša, Tomáš Sýkora a Miro Hrončok, kteří vám budou po celou dobu k dispozici.

Školicí místnost Internet Info, Milady Horákové 116/109, Praha 6 od 11. dubna 2015, 9:00, do do 12. dubna 2015 17:00.

Podrobnosti na www.root.cz/skoleni/termin/postav-si-svou-3d-tiskarnu-reprap-2/.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.