Vyjmenovaná slova s čertíkem Kvítkem

pátek 31. října 2014 ·

Pekelně snadné učení!

Čertík Kvítko je zase tady! Tentokrát vám pomůže zvládnout zapeklitá vyjmenovaná slova. A jak? To se dozvíte, až otevřete tuto knížku. Najdete v ní spoustu různých cvičení na vyjmenovaná slova, ale nejen to. Vykouzlil kouzelné karty, se kterými je učení hračka. Najdete je v příloze této knížky.


Z jedné strany je vždy slovní spojení či krátká věta s vynechávkou pro doplnění i/y a z druhé strany obrázek se správnou odpovědí. Karty si budete postupně procházet a ty, které si ještě nepamatujete, odložíte stranou a vrátíte se k nim ještě jednou nebo i vícekrát. Uvidíte, že vám to půjde pekelně snadno a pravopis zvládnete na jedničku s hvězdičkou!

Cvičebnice je určena pro žáky 1. stupně ZŠ, kteří teprve začínají tuto gramatickou látku probírat. Vhodná bude také pro upevnění či procvičení znalostí. K tomu účelů poslouží jak cvičení, které najdete v knize, tak i přiložené karty.

Doporučená cena 179 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte na www.albatrosmedia.cz. 

Ukázky stran:





0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.