30. 10.: Rodičovská loterie: jak vybrat dobrou školu

pondělí 20. října 2014 ·

Jak vybrat základní školu pro své dítě? Jaké jsou znaky dobré školy? Co vás čeká u zápisů? Jak školy komunikují s rodiči? Pokud vás zajímají tato témata, přijďte diskutovat 30. října 2014 od 19 hodin do Langhans - Centra Člověka v tísni na veřejnou debatu Rodičovská loterie: jak vybrat dobrou školu.

Hosté:

  • Jana Kopecká, vyučující na prvním stupni, ZŠ Kunratice
  • Jaroslava Simonová, Pedagogická faktulta Univerzity Karlovy
  • Olga Bokvajová, matka žáka první třídy
  • Tomáš Habart, Vzdělávací program Varianty, Člověk v tísni
Debata na Facebooku.

Pozvánka ke stažení

Místo konání: Langhans - Centrum Člověka v tísni, Vodičkova 707/37, Praha 1.

1 komentářů:

Unknown řekl(a)...
20. října 2014 v 12:20  

Není lepší ukázky bídy českého základního školství (zejména jeho smutných perspektiv, a koneckonců nejen jeho), než když český intelektuál bez uzardění debatuje na téma "jak odhalím jednu z mála dobrých ZŠ, abych tam vecpal své dítě, protože mi to bydliště ve velkém městě a mé ostré lokty dovolují, zatímco kvalita vzdělávání ostatních děti u nás ve městě i všude na venkově (kde si vybrat nemůžou vůbec) mě nezajímá.
Notabene na půdě organizace, která má stále (stejně jako ten intelektuál občas) plná ústa nediskriminace, rovných příležitostí, atd. atd.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.