Zakázaná letní láska. Užijte si románek bez výčitek!

středa 6. srpna 2014 ·

Nebojte se. Nebudeme vás nabádat k nevěře ani nezodpovědným radovánkám na dovolené. Ale poradíme vám, jak si vychutnat zakázanou lásku. Třeba v knižní podobě.

Také stále čekáte na nástupce Padesáti odstínů? Po šílenství, které erotická série Padesát odstínů vytvořila, se to začalo erotickými romány jen hemžit. Málokterý ale za něco stál. Až doteď! Sylvain Reynard spustil celosvětovou vlnu nadšení prvním dílem romanticko-erotické trilogie Hříšné odstíny vášně. Padesát odstínů tak konečně našel nástupce v příběhu o touze, chtíči a zakázané lásce univerzitního profesora a studentky. Úspěch měl tak velký, že se ihned začalo plánovat filmové zpracování.



V prvním díle s titulem Gabrielovo Inferno se vám představí Gabriel Emerson. Univerzitní profesor zmítaný erotickými touhami, který se nebojí využívat svého šarmu a skvělého vzhledu k dosažení všech svých cílů. Uvnitř skrývá temnou minulost, kterou neodhalí ani Julii – studentce, se kterou naváže zakázaný vztah plný vášně.
Druhý díl nese název Gabrielův Očistec. Gabriel se s Julií vydá na romantickou dovolenou, kde se mohou oddat touze, aniž by museli čelit všem překážkám, které stojí v cestě jejich vztahu. Po návratu je ale opravdu čeká očistec a oni musí opět bojovat o svou lásku. V závěrečném díle konečně vypluje na povrch Gabrielovo tajemství, které navždy změní život Julii i jemu. Gabrielův Ráj vás nenechá vydechnout, dokud nedočtete poslední stránku.

Rychlý spád, žhavé scény a zajímavé prostředí činí z této erotické trilogie ideální letní čtení. Podlehnete také? 

Doporučená cena jednoho dílu je 349 Kč. Knihy s 15% slevou zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.