Přečtěte si: Prvním popraveným ve vládě by měl být ministr školství Chládek, don Quijote české politiky

pátek 16. května 2014 ·

ČSSD si skutečně umí vybrat některé své vrcholné představitele. Sociolog Jan Keller, lídr do blížících se eurovoleb, propaguje myšlenky, které připomínají někdejší doby bolševismu a maoismu. Zcela neřízenou střelou je i ministr školství Marcel Chládek. Ten každý den něco slibuje a tváří se, že to i vyřeší. Pravda to samozřejmě není. Daleko problematičtější je ale samotné ministrovo postavení na jeho úřadě.


Z článku Viliama Bucherta v Reflex.cz vybíráme:

Každopádně Chládkovo působení ČSSD neposiluje, právě naopak. Buď z něj mají občané srandu, nebo mu nevěří. Sociální demokracie podle všeho příští týden nevyhraje volby do Evropského parlamentu. Premiér Bohuslav Sobotka tak po nich bude muset udělat určité kroky, aby zakryl vlastní slabost a porážku své strany. Je to jedinečná příležitost, zbavit se některých lidí.

6 komentářů:

Eva Adamová řekl(a)...
16. května 2014 v 17:36  

don Quijote je špatné přirovnání, jestli on to nebude spíš ten papadouch.

Unknown řekl(a)...
17. května 2014 v 13:34  

"Sociální demokracie podle všeho příští týden nevyhraje volby do Evropského parlamentu" - se až moc zapletli do problémů na Ukrajině, což jim u jejich voličů neprojde.

a Chládek? Chtěl by všechno a nemá na nic. Pak z toho vypadne sliby-chyby.
a Keller? Kvalitní pan profesor sociologie. V současnosti asi nejlepší.

Unknown řekl(a)...
17. května 2014 v 14:08  

Nemocní se nepopravují, ale léčí. V tomto případě doporučuji hospitalizovat. Takhle diagnóza vyžaduje dlouhodobou a soustředěnou léčbu za vysokou zdí. Pro inspiraci doporučuji přečíst nějakou klasiku, třeba Kena Keseye.

Tajný Učitel řekl(a)...
18. května 2014 v 11:08  

Všichni schopní úředníci z ministerstva odejdou a zůstanou jen ti, co si nechají kálet na hlavu za cenu pravidelného příjmu. V důsledku bude ministerstvo nekompetentní.(ještě více než už je)

Unknown řekl(a)...
18. května 2014 v 13:05  

18. května 2014 11:08
Tajný učitel

Toto se již delší dobu děje na ZŠ i SŠ

Nicka Pytlik řekl(a)...
18. května 2014 v 13:39  

ti, co si nechají kálet na hlavu

Skatofilie? Normálka, běžný jev.
Saliromanů všude dost.
Už jen při psaní příspěvků na čš pociťuji takové příjemné mrazení v oblasti podvěšku mozkového.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.