Učte se anglicky s princeznou Dianou!

středa 9. dubna 2014 ·

Lady Spencerovou, pozdější princeznu z Walesu, znají všichni především jako princeznu Dianu, i když je vlastně tento titul nesprávný. Napsáno toho o ní bylo mnoho, a nejspíš už se nikdy nedozvíme, jak se některé události v jejím krátkém životě skutečně odehrály.

My jsme se pokusili o zachycení nejdůležitějších milníků jejího života, přičemž nám jako zdroj posloužily několikrát ověřované informace dostupné na internetu. Věříme proto, že se nám podařilo sestavit objektivní obrázek této charizmatické ženy.

Naším hlavním cílem však bylo napsat zajímavý příběh v angličtině tak, abyste si jej mohli jako studenti anglického jazyka přečíst, i když jste zatím jen mírně pokročilí. Může vám při tom pomoct zrcadlový český překlad textu. Za každou kapitolou naleznete jazykové poznámky a cvičení a na konci knihy je uveden stručný přehled anglické gramatiky. Celý příběh v angličtině si také můžete poslechnout na CD. Doufáme, že se z této publikace dozvíte něco nového jak o princezně Dianě, tak o jejím mateřském jazyce.

Ukázky stran: 





 Doporučená cena 269 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
2. května 2014 v 9:11  

Musím říct, že je to dost netradiční učebnice. Osobně si ale myslím, že na angličtině je nejtěžší konverzace a tu se z učebnice prostě nenaučíte. To je lepší chodit na lekce angličtiny k rodilému mluvčímu nebo profesionálnímu lektorovi.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.