Dvojjazyčná kniha: Srdcem v Bolívii

pátek 7. března 2014 ·

Bolívie očima mladé Češky

Kniha je určena všem studentům španělštiny, kteří se kromě rozšíření jazykových znalostí zajímají o poznávání vzdálených koutů světa. Očima mladé Češky můžete nahlédnout do každodenního života v Bolívii a seznámit se s příběhy dětí z ulice, o které se autorka po nějaký čas starala.


Kniha může být užitečnou pomůckou jak při samostudiu, tak v hodinách s lektorem pro zpestření výuky.


V knize najdete:
  • příběh ve španělštině
  • zrcadlový český překlad
  • kontrolní otázky, kterými si ověříte porozumění španělskému textu
  • slovíčka a poznámky ke gramatice
Anna Poledňáková vystudovala obory Mezinárodní obchod a Rozvojová studia na Vysoké škole ekonomické v Praze. Část studií absolvovala v argentinském Buenos Aires a strávila půl roku v Bolívii, kde se kromě mikrofinancí věnovala také práci s dětmi z ulice v bolivijském La Paz. Nyní pracuje v zahraničním obchodě a věnuje se neziskovým aktivitám. Je členkou organizace United Vision, o. s., vysílající dobrovolníky učit angličtinu do venkovských oblastí s turistickým potenciálem, a členkou představenstva Microfinance, a. s. / myELEN.com. 

Ukázky stran:





 Doporučená cena 169 Kč. Knihu s 15% slevou zakoupíte v e-shopu knihy.cpress.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.