Učte děti anglicky s knihami z Oxfordu - nyní za pouhých 52 Kč

pondělí 15. dubna 2013 ·

Patnáct klasických pohádekanglicko-české verzi, které připravilo nakladatelství Edika ve spolupráci s Oxford University Press, je určeno pro nejmenší studenty angličtiny, kteří se právě naučili číst. Pomáhají rozvíjet slovní zásobu dětí (7 - 12 let) a díky MP3 nahrávce i jejich schopnost porozumět mluvené angličtině. Jsou ideální pomůckou pro učitele angličtiny i pro rodiče, kterým záleží na jazykové výbavě dětí.

Řada obsahuje příběhy ze všech koutů světa - pohádky evropské v Čechách dobře známé i pohádky exotické, severské, arabské, africké, anglicko-irské nebo východoasijské. Každý z příběhů je zpracován jiným autorem i jiným kreslířem, edice hýří rozmanitostí. Děti s rodiči si mohou užít prastarého moudra.

Zkušení jazykoví experti z nakladatelství Oxford University Press vystavěli příběh tak, aby pomáhal rozvíjet mírně pokročilou úroveň angličtiny – slovní zásobu, pochopit gramatiku, ale také učil děti mluvit – vyprávět příběh vlastními slovy. Vaše dítě byste měli nechat pohádku převyprávět, ukazovat ji na tzv. mapě příběhu, herecky vyjádřit dobré i zlé postavy, vysvětlit a ukázat, co znamenají různá slova.

Oxfordská univerzita patří mezi první univerzity na světě a je vůbec nejstarší v anglicky mluvících zemích. Je považována za jednu z nejprestižnějších vzdělávacích institucí v Británii i na celém světě. V žebříčcích nejlepších vysokých škol na světě se pravidelně zařazuje do první desítky. Součástí univerzity je i nakladatelství Oxford University Press, které mimo jiného soustředí na to, jak se co nejefektivněji naučit anglicky. Navazuje přitom na tradici, ale zároveň zúročuje moderní poznatky.

Již vyšlo: 

 
 
 



Vyjde do 30. 4. 2013

 
 


Ukázky stran:


 
 

Vydala Edika, doporučená cena 69 Kč

Knihy za akčních 52 Kč zakoupíte pouze do 30. 4. 2013 v e-shopu knihy.cpress.cz.

2 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
15. dubna 2013 v 9:06  

opravte si: správně: s knihami ...

Janek Wagner řekl(a)...
15. dubna 2013 v 9:13  

Omlouváme se, díky za upozornění.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.