Testy a zadání z maturit 2010-2013

neděle 28. dubna 2013 ·

Nabízíme po údajném DDoS útoku na portál Nové maturity část dat pro přípravu na maturitní písemky na Disku Google České školy a odkazy na další kopie pro připravující se maturanty. Neschopnost pracovníků CERMAT zajistit okamžitě po zjištění útoku náhradní úložiště na službách Disk Google nebo Microsoft SkyDrive je trestuhodná.

Alternativní úložiště: 

8 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
28. dubna 2013 v 17:54  

V teto zemi nefunguji povinne zakonne registry cele mesice, socialni davky jsou vyplaceny se zpozdenim a informacni web, jehoz obsah je pouhym nepovinnym a presto nabizenym bonusem, ma vypadek po DDoS utoku v delce jeden vikendovy den a samozvani ochranci studenstva identifikuji trestuhodnou neschopnost, pricemz neopomenou bez relevantnich informaci relativizovat i samu skutecnost DDoS utoku. Pane Wagnere, zkuste to objektivne.

Janek Wagner řekl(a)...
28. dubna 2013 v 18:13  

Objektivně trvá kopie na zmíněné služby pár minut. Pokud mám informace, výpadek je od včerejška, kopie jsem připravil z dostupných zdrojů ihned po jeho zjištění, bohužel až dnes odpoledne. VCKLAN byl rychlejší a měl i lepší zálohy. CERMAT nabídl kopii na Disku Google až 1.5 hodiny po České škole.

Co se týče DDoS útoku, dá se u statických stránek tohoto typu řešit poměrně snadno.

Janek Wagner řekl(a)...
28. dubna 2013 v 18:49  

Navíc si dovolím připomenout, že obdobné potíže měl CERMAT i vloni a předloni.

Anonymní řekl(a)...
28. dubna 2013 v 18:53  

Ono je to v případě pana Wagnera v podstatě úplně jedno. Kdyby CERMAT nějak reagoval, kritizoval by zase tuto jejich reakci. Pro něj totiž není dobré nic, co není podle jeho představ.

Anonymní řekl(a)...
28. dubna 2013 v 19:04  

Ještě že pan Wagner dal testy k dispozici na České škole o hoďku a půl dřív než CERMAT. Že se na to nevy...

Anonymní řekl(a)...
28. dubna 2013 v 19:11  

jehoz obsah je pouhym nepovinnym a presto nabizenym bonusem

Nesmysl. Nedá se vůbec připojit ani do informačního systému CERTIS. Takže celý víkend jsem neměl šanci připravit nic k maturitám.
To není nepovinný bonus, to je zákonem požadovaná činnost. A jestli namítáte, že je víkend, tak vás ujišťuju, že ty kopce papírů prostě nemám čas připravovat a tisknout v běžném denním provozu školy.

Anonymní řekl(a)...
28. dubna 2013 v 19:13  

Ono je to v případě pana Wagnera v podstatě úplně jedno. Kdyby CERMAT nějak reagoval, kritizoval by zase tuto jejich reakci.

Nejlepší je napsat nějaký nesmysl, který nelze vyvrátit, že?
Ale dokázat taky nejde. Jste trapná - trapný.

Anonymní řekl(a)...
29. dubna 2013 v 12:11  

Cele je to fraška. Proč je kopie těchto testů na stránkách Matt & Hurry, proč je ředitelem IT p. Mach, kamarád pana Zeleného, který s ním pracoval v BAITu, byl mu na svatbě byl dosazen tam, kde je, proč ředitel Cermatu je p. Zíka, bývalý podřízený pana Macha v jeho vlastní společnosti, proč kontrakt maturity za miliardy je pouze „půjčený“ od dodavatele na 4 roky a poté z něj státu = nám, nezbyde vůbec nic, proč ministr školství p. Fiala, tohle všechno toleruje, proč všichni tihle kamarádi vedou maturitu do záhuby, …protože je to pro ně business. Přestaňte se všichni divit, proč něco nefunguje, neboť důvodům nemůžete rozumět!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.