Studentská fotosoutěž Czech MDGs Photo

středa 17. dubna 2013 ·

Partners Czech, o.p.s., ve spolupráci s Informačním centrem OSN v Praze a společností FotoŠkoda vyhlašuje fotografickou soutěž pro studentky a studenty SŠ a 2. stupně ZŠ, kteří se zajímají o dění ve světě. Tématem soutěže jsou Rozvojové cíle tisíciletí, program OSN na snížení chudoby ve světě.


Fotografie mohou být umělecké, kreativní i dokumentační, fantazii a pojetí zpra­cování se meze nekladou. Snímky mohou znázorňovat jednotlivé cíle, akce k jejich dosažení, výzvy, které cíle představují, či obecně to, co se k cílům váže.

Snímky na téma libovolného z Rozvojových cílů lze zasílat do 9. května 2013 e-mailem na mdg15@partnersczech.cz. V e-mailu nebo přiloženém souboru musí soutěžící uvést své celé jméno a příjmení, kontaktní e-mailovou adresu a název školy, na které studuje. Ke každé foto­grafii je třeba uvést také její název a Rozvojový cíl, k němuž se vztahuje. Dopo­ručujeme připojit i krátký vysvětlující komentář. Každý soutěžící může zaslat maximálně osm fotografií.

První tři místa vybere odborná porota. Hlavními cenami v soutěži jsou fotografický kurz, poukázky na fotoslužby a roční předplatné časopisu FotoVideo.

Kompletní vyhlášení včetně úplných pravidel a podmínek soutěže naleznete na: www.partnersczech.cz/cs/mdg-15/75-czech-mdgs-photo.

Soutěž Czech MDGs Photo se koná v rámci mezinárodního projektu MDG'15 – Rozvojové cíle tisíciletí ve školách, který byl podpořen z prostředků Evropské komise a České rozvojové agentury a Ministerstva zahraničních věcí ČR v rámci Programu zahraniční rozvojové spolupráce ČR.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.