Přečtěte si: Slovenský ministr školství utratil 250 tisíc za květiny, faktury tají

neděle 24. března 2013 ·

Pronájem luxusní limuzíny nebo květiny za téměř 9900 eur. Tak utrácí slovenský ministr školství Dušan Čaplovič. Suma, kterou ministerstvo utratilo loni v květinářství převýšila i výdaje za nové logo Ústavu informací a prognóz školství. Rozdíl je však v tom, že za drahé logo Čaplovič minulý týden odvolal ředitele ústavu Juraje Homolu. Útrata za květiny se neřeší.


Z článku Terezy Potocké v Lidovky.cz vybíráme:

Resort na květinách opravdu nešetřil. Objednal dva květinové dary - jeden v hodnotě 2500 eur a druhý dokonce za tři tisíce eur. Koho jimi obdarovali, ministerstvo nevysvětlilo, ale tvrdí, že na dary a květinovou výzdobu pro ministerstvo šlo utratili jen čtyři tisíce eur. Za zbytek prý nakoupili květiny, které dali do škol, v nichž se studenti učí vázat květiny. Kde tyto uvázané kytice skončili však nikdo neví.


3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
24. března 2013 v 11:40  

Té nemoci se říká "moc mu přerostla přes hlavu" a moc těžko se léčí. Zabírá pouze likvidovat to od kořene.

Pytlik Blaha řekl(a)...
24. března 2013 v 12:25  

Možná, že Dušan ty květiny vysníval některému ze Slovenských školních nebožátek do "Modrého z neba".
V každém případě, ksindl nezná hranice.

Anonymní řekl(a)...
24. března 2013 v 14:24  

Pořád je to dohledatelná suma, což takhle mrknout na naše národní "rozkrádače" a jejich konta na Kypru, v Karibiku,..Oněch 250 000? Děleno 5 000,- = 50 káv od bývalého člena ODS.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.