Marcel Chládek: Bezhlavé slučování resortu školství a kultury má jen zakrýt vládní propadák v těchto oblastech

pondělí 3. prosince 2012 ·

Sociální demokracie považuje dnešní zprávy médií o údajné snaze vládní koalice sloučit resorty školství a kultury za další důkaz vládního chaosu a sílící bezradnosti. Pro oblast vzdělávání, která je Nečasovou vládou od samého počátku systematicky devastována a je provázena propadem vzdělanosti i nedostatkem financí, by to byla další rána do vazu.


Místo bezhlavého a nepřipraveného slučování těchto resortů by se měla vláda P.Nečase soustředit na konsolidaci agendy školství, pracovat na strategických krocích k obnově vzdělanosti a nápravě čerpání miliard korun z fondů EU.

Jsem přesvědčen, že záměr vlády narychlo slučovat resorty vychází ze snahy zakrýt fakt, že ve správě obou resortů Nečasova vláda fatálně propadla.

Zdroj: ČSSD.cz

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
3. prosince 2012 v 20:54  

Pane jo, my se ještě dožijeme s touto vládou... Už tak dost, že je to ministerstvo školství a sportu: liberecká lyžařská ostuda, motocyklová ostuda vůči FIM, zvytunelovaná Sazka se svlavnou arénou... A teď do toho zavlečeme kultůru??? Skončíme jako Slováci se zoufale nízkými platy, nulovými dotacemi na pomůcky a odkázáni na zřizovatele!!!

Pytlik Blaha řekl(a)...
3. prosince 2012 v 21:18  

Skončíme jako Slováci

Aspoň hezky srovnáme Česko Slovenský krok.
Blbý a ještě blbější.

Anonymní řekl(a)...
3. prosince 2012 v 23:54  

Tato vláda národního rozkrádání totálně decimuje nejen učitele, ale celou společnost. Fico "aspoň" přidal 5% + 2,5%, nepropouští učitele před důchodem starší 55 let. Ostatně Slováky do této situace dovedla pravicová vláda Radičové a spol.

Anonymní řekl(a)...
4. prosince 2012 v 9:16  

Což takhle sloučit všechna ministerstva do jednoho superministerstva, které by řídil přítel kosovské narkomafie v současné vládě.

Anonymní řekl(a)...
4. prosince 2012 v 10:30  

Ministerstvo, kterému může velet i slepice Hanáková, se dá klidně sloučit i s nejbližšími veřejnými záchodky (s tím, že velení v zájmu zlepšení stavu převezme jejich "náčelnice", samozřejmě). Stejně na něj za chvíli této pavládě nezbudou prachy vůbec žádné, tak ho alespoň bude z čeho dotovat.

Anonymní řekl(a)...
4. prosince 2012 v 11:28  

Zajímavé, že Chládek stále podporuje Fialu, tak teď, když se vláda vybarvuje, se diví.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.