Vláda projednala stanovisko MŠMT k závěrům Nejvyššího kontrolního úřadu z kontrolní akce č. 11/08 „Peněžní prostředky použité na přípravu a realizaci státní maturitní zkoušky“ včetně opatření resortu k zajištění optimálního procesu realizace nového modelu maturitní zkoušky

čtvrtek 5. července 2012 ·

Přinášíme plné znění těchto dokumentů: Kontrolní závěr z kontrolní akce 11/08 „Peněžní prostředky použité na přípravu a realizaci státní maturitní zkoušky", Stanovisko MŠMT k závěrům NKÚ z kontrolní akce č. 11/08 „Peněžní prostředky použité na přípravu a realizaci státní maturitní zkoušky“ včetně odůvodnění a Opatření MŠMT ke Kontrolnímu závěru NKÚ z kontrolní akce č. 11/08.

O výstupu z kontrolní akce Nejvyššího kontrolního úřadu č. 11/08 „Peněžní prostředky použité na přípravu a realizaci státní maturitní zkoušky“ jsme vás informovali již v březnu. Nyní máme k dispozici i stanovisko a opatření MŠMT.

Kontrolní závěr z kontrolní akce 11-08 „Peněžní prostředky použité na přípravu a realizaci státní maturitní zkoušky":



Stanovisko MŠMT k závěrům NKÚ z kontrolní akce č. 11/08 „Peněžní prostředky použité na přípravu a realizaci státní maturitní zkoušky“ včetně odůvodnění:



Opatření MŠMT ke Kontrolnímu závěru NKÚ z kontrolní akce č. 11/08:

2 komentářů:

Simona CARCY řekl(a)...
5. července 2012 v 22:51  

Mozna by bylo v zajmu objektivity dobre, kdyby dokumenty byly uplne - tedy zejmena vcetne schvalovacich podpisu a datumu - to zejmena.

Anonymní řekl(a)...
5. července 2012 v 23:22  

.... a taky nějakého razítka, žéééééééé? Letos to byly jen cáry bezcenných papírů

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.