ČSSD pro záchranu regionálního školství, petici podepsalo přes 65 tisíc občanů

čtvrtek 19. července 2012 ·

9 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
19. července 2012 v 17:07  

Pane stínový ministře,

mluvíte stále o zpackaných maturitách a o sobě jako o záchranci českého školství.
Já se Vás tedy ptám - kdy a jakým způsobem začnete iniciovat nápravu výsledků základního vzdělávání, když je známo a doloženo, že třetina absolventů 9. tříd neumí dostatečně číst, psát ani počítat a další třetina to umí prabídně?

Kdy se národ dozví výsledky testů (strukturu znalostí a neznalostí českých žáků)? Místo zachraňování poloprázdných škol byste měl upřít pozornost na výsledky škol. Zatím je to bída, hanba, průšvih, pád do černé díry. A politici se usmívají.

Anonymní řekl(a)...
19. července 2012 v 17:30  

A co má skutečnost, že jakousi petici podepsalo 65 tisíc lidí, splečné s ČSSD a hýkalem Chládkem?

Anonymní řekl(a)...
19. července 2012 v 17:54  

Marcel se nechal koupit a jiz nyni neni v opozici k ministerstvu, ale podili se na(a zodpovida za) jeho cinnosti... Marcel by mel proto skoncit zaroven s koncem teto vlady.

Zato stale bojuje starou bitvu proti Dobesovi :-)

Anonymní řekl(a)...
19. července 2012 v 18:22  

Pane Wagnere, mohl byste tu přestat zveřejňovat volební agitky ČSSD typu „Spravedlivé = reformy ČSSD“? To má být něco jako „Myslíme to upřímně“?

Z prvních 28 příspěvku v České škole je každý 7. od pana Chládka. Celkově v letošním roce již předstihl i takové koryfeje českoškolské žurnalistiky jako jsou pánové Rychlík a Feřtek.

Proč se pan Chládek stále vymezuje proti bývalému ministru, který je už dnes naštěstí ze hry, je záhadou. Říká o něm, že neměl zkušenosti se školstvím. Kde je ale nabral pan Chládek? Snad v Rakovníku či Sokolově, kde vyučoval na středních školách jako neaprobovaný a nekvalifikovaný učitel, nebo jako manažer lidských zdrojů? Asi ne. Tak proč stále mluví do věcí, kterým vůbec nerozumí a proč jste si ho tak oblíbil, pane Wagnere?

Anonymní řekl(a)...
19. července 2012 v 18:26  

Anonymni 19. cervence 2012 18:22

Jsem zvedav, kdy vas prispevek vymaze inteligentni antispamovy filtr Googlu.

Anonymní řekl(a)...
19. července 2012 v 22:32  

Místo zachraňování poloprázdných škol

No nevím, nevím jak budou žáci dojíždět do nějaké centrální školy 60 až 80 km denně. Nejsme v USA a Austrálii. Neblbněte člověče. Stačí se podívat k úsporným obyvatelům Rakouska a Německa. Mají tam školičky taky s počty 30 až 50 žáků. To co píšete je dobešovština, nic víc. ČR není naštěstí jen Praha a velká města.

Anonymní řekl(a)...
19. července 2012 v 22:37  

19. července 2012 18:22

Vy toho pana Chládka asi moc rád nemáte? Z toho si nic nedělejte, já nemusím celou současnou vládu i s ministrem školství. Proto Vás plně chápu.

Občan "možná" ještě demokratické země.

Zen řekl(a)...
21. července 2012 v 23:42  

Pro Anonymní z 19. července 2012 18:22

Pan Wagner nei proti Dobesovi, ba ani proti teto vlade - ten je proti MSMT "an sich". Duvod mi znam neni. Ale treba se pochlapi a sdeli nam ho.

Anonymní řekl(a)...
22. července 2012 v 12:08  

Raději Wagner než manipulativní Mf DNES.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.