Webová univerzita pro všechny

sobota 12. května 2012 ·

Zveme vás k účasti v online projektu „Webová univerzita pro všechny“, který připravila AMSP zejména pro menší firmy a živnostníky ve spolupráci se společnosti Mediatel. Účast je bezplatná a projekt startuje 21. května 2012.



Podle průzkumu agentura AISA z roku 2011, 52 % drobných podnikatelů nemá webové stránky vůbec a 13% ze zbylých 48% s nimi nejsou spokojeni. NEBUĎTE JEDNÍM Z NICH!

Pokud patříte k těm, kteří by se rádi dozvěděli, jak správně navrhnout a spravovat své webové stránky a jaké další nástroje použít k oslovení svých zákazníků, určitě se musíte přihlásit do naší on-line webové univerzity pro všechny. Kurzy volně navazují na předešlou Google Universitu, ale jsou i pro začínající „webaře“. Jednotlivé lekce tak budete dostávat přímo do mailu. Neváhejte a přihlaste se ještě dnes ZDE!


V rámci lekcí Vám představíme Jak být na internetu, čili Vás provedeme základy založení webových stránek, lokálním a globálním cílením, představíme ideální kombinaci, která osloví to nejširší spektrum zákazníků.


Další lekce bude zaměřena na Kvalitu on-line prezentace a bude obsahovat doporučenou strukturu ideálních webových stránek, kde se každý zákazník vyzná a najde vše, co potřebuje. Zaměříme se také na další prvky, které osloví ještě větší počet zákazníků, jako je video, virtuální prohlídky, ale také základ optimalizace webových stránek, aby vybíhaly na předních pozicích ve vyhledávačích.
Následující lekce budou zaměřeny na způsoby měření výkonu on-line prezentace, kde si představíme měřené telefonní číslo, na základě kterého zjistíte, kolik zákazníků Vás kontaktujte na základě Vaší prezentace, dále statistiky návštěvnosti, a jejich úspěšnost při získávání zákazníků. Dále na možnosti podpory Vaší on-line prezentace, jako jsou bannery, on-line kampaně atd. V neposlední řadě probereme využití a přínos Sociálních sítí pro firmy a firemní zákazníky.


Lekce budeme zasílat každé pondělí a čtvrtek od 21. května 2012 po dobu tří týdnů. Po ukončení všech lekcí budete mít další týden na kladení otázek, jež budou následně probrány on-line konzultanty společnosti Mediatel, kteří Vás celou univerzitou budou provázet. Navíc každý registrovaný absolvent univerzity získá nejen certifikát ze základů on-line marketingu, ale také nárok na speciální nabídku od společnosti Mediatel: k výběru bude SEO analýza webových stránek zdarma (po absolvování již budete vědět, co tento název znamená) nebo 20% slevu na instalační poplatek webového balíčku!

Těšíme se na Vás!
Tým AMSP ČR a Mediatel

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.