Manažeři škol v Ostravě

čtvrtek 24. května 2012 ·

Krajské zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků a informační centrum, Nový Jičín, příspěvková organizace, s partnerem RPIC-ViP s.r.o., pořádá dne 31. května 2012 (9.00 – 15.30 hodin) v hotelu Park Inn v Ostravě konferenci Efektivní management škol.


Ostravská konference je vyvrcholením projektu Vzděláváním ke konkurenceschopnosti. Projekt v uplynulých dvou a půl letech nabídl vedoucím pracovníkům škol a školských zařízení v Moravskoslezském kraji programy na rozvoj manažerských dovedností: kurzy osobnostního rozvoje a tréninky klíčových manažerských kompetencí. Vedoucí pracovníci se rovněž setkávali na diskusních a poradenských akcích a na stážích jak v tuzemsku, tak i ve Finsku, Anglii a Skotsku.

Školští manažeři si na ostravské konferenci ověří schopnost zobecňovat své poznatky a zkušenosti, zpracovávat je, diskutovat o nich a lektorsky je předávat. V hotelu Park Inn se setkají se zástupci pedagogické vědy, zaměstnavatelů, kraje a ministerstva školství.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.