SOS pomoc pro rodiče

pondělí 19. března 2012 ·

Máte doma dítě temperamentnější, neposedné či dokonce „zlobivé“? Často na děti křičíte, možná je někdy i fyzicky trestáte, i když takto jste své děti nikdy vychovávat nechtěli?

Postupy popisované v této knize těmto kritickým situacím předcházejí, přinášejí praktická řešení ihned na místě v tom správném okamžiku. Po přečtení této knihy už pro vás možná nebude problémem vztekání v obchodě, kousání kamarádů, rvačky sourozenců, křik, vzdor či jiné dětské řádění. Tento světový bestseller vám kromě toho navíc poskytne i užitečné rady pro vaše výchovné působení v dlouhodobém měřítku.


V knize naleznete návod na uklidnění dítěte pomocí tzv. time – outu, tzn. pobytu dítěte na „trestné lavici“ – dozvíte se o rozdílném přístupu podle věku, aktuálního místa (na návštěvě, v obchodě, v dopravních prostředcích...), za různých okolností (kdy time-out na děti dobře funguje a naopak, kdy se nesmí používat, aby nedošlo k psychické újmě dítěte), jak řešit komplikované situace (dítě z vedlejšího pokoje nebo vyhrazené židle utíká, odmlouvá, fyzicky nebo verbálně napadá rodiče...).

Naučíte se, jak děti odměňovat a motivovat k tomu, aby byly hodné, tipy pro oboustrannou spolupráci s učiteli, vzory „smluv“ o chování mezi dítětem a rodičem, kalendáře odměn za dobré chování apod.

Tato praktická kniha je doplněná komiksovými obrázky typických situací, což z ní činí přehledné a zábavné čtení.

Ukázky stran:
Knihu se slevou 15 % zakoupíte v e-shopu www.albatrosmedia.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.