Přečtěte si: Brusel si opět vyšlápl na Dobeše

pondělí 19. března 2012 ·

Ministr školství Josef Dobeš si může začít balit. Evropská komise zasadila podle informací deníku E15 další ránu operačnímu programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. V pátek dala školskému rezortu dva měsíce na nápravu zjištěných nedostatků. Toto ultimátum lze chápat jako zastavení čerpání.

Z článku Igora Záruby v E15.cz vybíráme:


Státní rozpočet České republiky nebude ovlivněn pozastavením toku peněz z Evropské unie, pokud Česko vyhoví do října požadavkům Evropské komise. Řekl to mluvčí ministerstva financí Ondřej Jakob. „V případě, že dojde ke splnění požadavků Evropské komise a k obnovení certifikace zhruba do září října, nebude dopad žádný,“ uvedl Jakob. Jak velký peněžní objem žádostí o proplacení dotací přesune Česko až na druhou polovinu roku, nechtějí finance ani ministerstvo pro místní rozvoj sdělit.

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
19. března 2012 v 12:29  

Ze si Dobes muze zacit balit je zjevne, presto clanek ma nekolik chyb. Program Vyzkum bylo otevren jiz v dubnu a ne v cervenci, pripominky komise nejsou nove, ale je to ten audit, atd.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.