Jarní semináře z cyklu Židé, dějiny a kultura

sobota 3. března 2012 ·

Židovské muzeum v Praze – Oddělení pro vzdělávání a kulturu pořádá ve dnech 22. a 23. března a 16. a 17. dubna 2012 další semináře pro učitele v rámci cyklu „Židé, dějiny a kultura“. Tematicky jsou zaměřeny na dějiny Židů (březnový seminář) a antisemitismus, šoa a Stát Izrael (dubnový seminář).




Informační materiál Židovského muzea v Praze, který uvádí podrobný program seminářů a podmínky účasti, je k dispozici na stránkách muzea na: http://www.jewishmuseum.cz/cz/czsecond.php

Ke stažení rovněž zde ve formátu Word a PDF:

doc.pngprogram_2012_Praha.doc
pdf.pngprogram_2012_Praha.pdf

Přihláška:

doc.pngprihlaska_2012_Praha.doc


Semináře zároveň nabízejí učitelům příležitost seznámit se s programy, které mohou absolvovat se svými žáky a studenty v Praze a v Brně.  


Židovské muzeum v Praze – Oddělení pro vzdělávání a kulturu současně zve absolventy předchozích základních seminářů na navazující seminář pro „pokročilé“, který proběhne 2. dubna 2012. Účastníci se na něm seznámí s vývojem židovského osídlení po roce 1945 a s historií pražské židovské obce po roce 1989 a navštíví výstavu v Jeruzalémské synagoze v Praze.

Informační materiál Židovského muzea v Praze, který uvádí podrobný program a podmínky účasti, je k dispozici na stránkách muzea na: http://www.jewishmuseum.cz/cz/czsecond.php

Ke stažení rovněž zde ve formátu Word a PDF:

doc.pngseminar_pro_pokrocile_2012.doc
pdf.pngseminar_pro_pokrocile_2012.pdf

Přihláška:

doc.pngprihlaska_seminar_pro_pokrocile_2012.doc

Zájemci o účast mohou získat další informace na e-mailu: seminare@jewishmuseum.cz nebo na tel.: 222 325 172 nebo 224 819 352.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.