Martin Rychlík: Ministr školství Josef Dobeš má nového náměstka – Jiřího Nantla

úterý 28. února 2012 ·

Někdejší šéf odboru vysokých škol bude mít od 1. března na starosti legislativu a analyticko-poradenskou práci.



O tom, kdo bude mít za úkol převést věcné záměry vysokoškolských zákonů do paragrafovaného znění, se v kuloárech dlouho šeptalo. Podle informací ČESKÉ POZICE bude novým náměstkem pro legislativu na ministerstvu školství (MŠMT) Jiří Nantl, jenž 20. ledna rezignoval na funkci ředitele vysokých škol. Náměstkem Josefa Dobeše (VV) by se měl stát od 1. března. „Je to tak,“ potvrdil  Nantl ČESKÉ POZICI v SMS zprávě po odvysílání nočních televizních Událostí, komentářů, přičemž stejnou informací disponoval i moderátor České televize.

Právník Nantl, jenž dříve působil v Radě vysokých škol i jako kancléř na Masarykově univerzitě, byl coby ředitel odboru vysokých škol MŠMT zodpovědný mimo jiné za přípravu věcného záměru zákona o vysokých školách. Nyní má zřejmě za úkol vybudovat skupinu pro legislativu a strategii, jež bude zahrnovat legislativní a analytický odbor.

Celý článek na webu ČESKÁ POZICE

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
28. února 2012 v 13:54  

Ve skutecnosti namestek Wilhelm Nantla vyhodil pro neschopnost a pomatenost, ale hloupy Dobes si ho privedl oknem zpatky na jinou pozici. Snad je Nantl uz definitivnim koncem Dobese.

Anonymní řekl(a)...
28. února 2012 v 14:58  

Tam nemůže nic zkazit.

Anonymní řekl(a)...
28. února 2012 v 16:58  

To ministerstvo je plne mantaku. Schopni uz davno pred mantakem Dobesem utekli, pokud je nestihl vyhodit.
Vyhozenim Dobese a nahradou jinym mantakem z VV (dle koalicni smlouvy) se nespravi nic.
Proste lepe uz bylo.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.