Vzdělávání v oblasti IT - nabídka bezplatné účasti v pilotním projektu dalšího vzdělávání!

středa 11. ledna 2012 ·

Přírodovědecká fakulta Ostravské univerzity nabízí ZDARMA v rámci pilotního projektu OP VK "Tvorba distančních vzdělávacích modulů pro celoživotní vzdělávání dle § 60 zákona č. 111/1998 Sb. o VŠ na Přírodovědecké fakultě Ostravské univerzity" vzdělávání v oblasti IT. Účastnící tohoto projektu absolvováním vybraných modulů zvýší své znalosti a dovednosti v oblasti informačních technologií a tím i svou konkurenceschopnost na trhu práce.




Odborná témata těchto vzdělávacích modulů jsou: Databázové systémy - Access, Informační systémy, Modelování v rozhodovacích procesech, Textové editory formou cvičení, Úvod do informatiky, Úvod do tvorby www stránek, Základy programování, Algoritmy a datové struktury, Aplikační programy - pokročilé techniky, Architektura počítačů a základy OS, Ekologie, Praktická cvičení algoritmů, Úvod do angličtiny, Úvod do studia matematiky pro informatiky, Logika pro informatiky, Ochrana přírody, Operační systémy, Počítačová podpora řízení projektů, Principy a algoritmy počítačové grafiky, Publikování na webu, Úvod do databází, Výukový software, Kódování a komprese dat, Objektové programování v Javě, Programovací prostředky v počítačové grafice, Realizace počítačových systémů, Softwarové inženýrství, Základy podnikání a managementu pro informatiky, Základy pravděpodobnosti a statistiky.

Kromě odborných témat ve vybraných modulech rozšíří účastníci všech modulů své kompetence v oblasti využívání nových informačních a komunikačních technologií (ICT).

Zahájení výuky v únoru 2012. Počet míst je omezen!

Bližší informace o projektu a podávání přihlášek ke studiu: http://projekty.osu.cz/projekt-czv/

Studium je plně hrazeno z prostředků Evropského sociálního fondu a státního rozpočtu ČR.

Leták ve formátu PDF


1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
12. ledna 2012 v 8:52  

.

Cílovou skupinou jsou zaměstnanci počítačových firem bez VŠ vzdělání, případně se vzděláním v jiných oborech. Dále absolventi středních škol, kteří vstoupili na trh práce, ale uvažují o dalším vzdělávání distanční formou, zájemci o informační technologie..
Oblast podpory 3.2 není cílena na učitele.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.