Přečtěte si: Ministerstvo školství do každé domácnosti, platí Brusel

neděle 15. ledna 2012 ·

Po námitkách, že má projekt OKNO přinést bruselské miliony hlavně do nakladatelství Ringier (Blesk, Aha a další) se také u druhého velkého projektu SPORT rýsuje podezření, že se jedná zejména o pokus ministerstva školství proniknout do dalšího z velkých českých médií.

Z článku Jakuba Nováka v Aktuálně.cz vybíráme:

Součástí projektu ministerstva školství SPORT za 650 milionů má být například "100 dílů o vzdělávání prostřednictvím sportu, instruktážních dokumentárních filmů."



Kromě toho je na naplňování tohoto projektu předjednána spolupráce s Českou televizí, jak uvedl v rozhovoru pro Český rozhlas Radiožurnál tvůrce projektu Jiří Baumruk.(...)


Podle věcného záměru je jednou z přidaných hodnot projektu SPORT (oficiální název zní "Vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu") "cílené zapojení komunikace prostřednictvím TV, které kromě toho násobí motivační efekty".

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
15. ledna 2012 v 20:05  

Stále jsem doufal, že tu inzerci v novinách si platí VV ze svého ! Tak se zase evropské peníze nedostanou k potřebným, tedy k žákům regionálního školství a k veřejným VŠ.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.