25. 1.: Odborná diskuze k projektovým záměrům Individuálních projektů národních v Operačním programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost – NVDD – Národní vzdělávací digitální depozitář a NEDIR - Integrovaný registr vzdělávací soustavy v ČR

čtvrtek 5. ledna 2012 ·

Dne 25.1.2012 v zasedací místnosti C081, MŠMT, Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 od 13.00 hod. do 15.00 hod proběhne odborná diskuze k projektovým záměrům připravovaných Individuálních projektů národních „NVDD – Národní vzdělávací digitální depozitář“ a „NEDIR - Integrovaný registr vzdělávací soustavy v ČR”, které budou předloženy v rámci výzvy 33 v oblasti podpory 4.1 OP VK.


Anotace projektů:

Anotace_NEDIR.pdf
Anotace_NVDD.pdf
 
V případě zájmu o účast na odborné diskuzi se, prosím, obracejte na pana Mgr. Jana Brůhu (jan.bruha@msmt.cz). 

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. ledna 2012 v 16:39  

Proboha co je to IPn OP VK – NVDD a NEDIR

Anonymní řekl(a)...
6. ledna 2012 v 3:52  

To anonym: OKNO, SPORT a E-learning byly jen čajíček, teď teprve to bude pořádný kafe. :-)

Biene řekl(a)...
6. ledna 2012 v 8:15  

'Synergickým využitím informačních a komunikačních technologií v originálním
systémovém řešení přispívá projekt k rozvoji alternativních vzdělávacích metod, a tím k
větší efektivitě vzdělávacích institucí a jejich vzdělávacích programů, k jejich vnitřní
diverzitě a profilaci, k celkovému zvyšování kvality a relevance jejich činností.' toto prohlášení je opravdu úžasné ve světle skutečnosti, že v tuto chvíli neexistuje na MŠMT nikdo, kdo by se věnoval nějaké smysluplné koncepci využití ICT ve školství. Autor žádosti je opravdu "vykuk", který se rozhodl "umlátit" hodnotitele snůškou cizích slov řazených libovolně za sebou. A peníze z ESF tečou do kanálu a tečou a tečou...copak asi bude výsledkem tohoto nááádherného projektu??? zase nějaký INDOš..?

Anonymní řekl(a)...
6. ledna 2012 v 8:59  

Jak je možné, že smysluplné a ověřené projekty za ministra Dobeše jsou utlumovány (typicky portál RVP.CZ) a takovéto do nebe volající tunely vršící cizí slova a obsahující mnoho protiřečení (především proti samotné politice MŠMT, viz např. podpora alter. škol, když Dobeš směřuje k jednotnému vzdělávacímu programu) jsou s neuvěřitelným finančním rozpočtem upřednostňovány.
Ale, že se rozčiluji. Schopné odborníky ministr již z rezortu odstranil, takže vlastně nemá ani žádnou relevantní zpětnou vazbu (což byl jeden z cílů jeho vyhazovů a slučování).

Anonymní řekl(a)...
6. ledna 2012 v 18:25  

Za skoro 500 milionů digitální depozitář a za 600 milionů registr??? A zdůvodnění - všichni ho budou rádi využívat!?

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.