Znalosti a inovace podle MŠMT

pondělí 5. prosince 2011 ·

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy uvádí motivační film projektu EF-TRANS ("Efektivní transfer znalostí a poznatků z výzkumu a vývoje do praxe a jejich následné využití"). Cílem projektu je nastavit a pomoci realizovat efektivní transfer přenosu znalostí tvořených v rámci výzkumných a vývojových aktivit do praxe.


Více informací naleznete na http://eftrans.reformy-msmt.cz/.

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
5. prosince 2011 v 13:54  

Dlouhý a trapný... A taky asi dost drahý :-(

Anonymní řekl(a)...
5. prosince 2011 v 22:45  

A tomuhle MŠMT říká motivace??? Jako rodič bych je žalovala... Jako učitelka si odplivnu! A znovu - proč neutrácí peníze smysluplně? Kdo se z toho bude zodpovídat?

krtek řekl(a)...
6. prosince 2011 v 5:24  

Ne, je to skvělé, na to jsme čekali. Objednávám deset mluvících krysáčků na zkoušku.

Anonymní řekl(a)...
6. prosince 2011 v 16:48  

Auťák a prostitutka v plavkách do vířivky - lepší motivaci pro ženy-vědkyně nelze vymyslet. MŠMT prokázalo revoluční přístup ke genderovým stereotypům. Hlavně, že se všechny učebnice posuzují z hlediska genderové vyváženosti!

Anonymní řekl(a)...
10. prosince 2011 v 23:40  

ostuda MSMT a urazka dobreho vkusu!!!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.