Hrajeme si na pohádky

pátek 2. prosince 2011 ·

Stolní hry, pohybové aktivity a komiksy na motivy 15 nejznámějších pohádek

Tato pohádková publikace plná nových nápadů, vtipných ilustrací a barevných fotografií je určena nejen všem čtenářům pohádek, ale i milovníkům stolních her a pohybových aktivit, kteří si už osvojili hry klasické a rádi by si vyzkoušeli zbrusu novou originální zábavu.

Každá z 15 kapitol je věnována jedné z klasických pohádek, která je v úvodu ztvárněna formou originálního komiksu. Poté následuje nejen výčet pravidel, cílů a možností konkrétní stolní hry, ale najdete zde i podrobný fotonávod na její výrobu včetně herního plánu a všech důležitých pomůcek. Každou pohádkovou kapitolu pak uzavírá pohybová aktivita na dané téma.

Celou knihou vás bude provázet dvojice ostřílených hráčů Tomík s Týnkou, kteří vám v případě nouze ochotně přispěchají na pomoc anebo vás pobaví svými nezbednými žertíky.

V knize naleznete:
  • 15 originálních pohádkových komiksů
  • 15 zbrusu nových stolních her
  • 15 legračních pohybových aktivit
  • 15 hotových herních plánů k okamžitému použití jednoduchá herní pravidla
  • podrobné fotonávody na výrobu herních plánů a pomůcek
  • praktické rady a tipy
  • vtipné ilustrace a mnohem více…
Ukázky stran:


Více informací o knize naleznete a s 15% slevou zakoupíte na http://knihy.cpress.cz/hrajeme-si-na-pohadky.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.