Projektová dokumentace Automatizované testování 5. a 9. tříd základních škol

čtvrtek 27. října 2011 ·





Dokument ke stažení na wiki.ceskaskola.cz

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
28. října 2011 v 12:35  

Co chtějí proboha na ty lokální stanice ve školách instalovat, když požadují 16 GB volného místa na disku?
A dostanou ICT koordinátoři ve školách za instalaci aplikací zaplaceno nebo se s těmito věcmi v projektu nepočítá a budou zase dělat voly zadarmo?

Anonymní řekl(a)...
28. října 2011 v 16:09  

Protože se jedná o ZŠ, tak budou dělat voly zdarma. Kolik jste dostal za ŠVP? K té sumě si připočtěte stovku a hned si ji odečtěte. O odměnách jsem nic neslyšel. Ignorant

Anonymní řekl(a)...
28. října 2011 v 17:38  

RE: Instalace modulu pro certifikované testování na lokálním PC musí být jednoduchá a intuitivní. Celkový čas jedné instalace nemůže být více jak cca 5 minut. Aplikace má být vhodná pro instalaci do současného prostředí škol (tj. vyhovovala OS Windows), ale zároveň zajistit, aby se dala spustit také pod OS LINUX.

Hlavně ať instalátor umožňuje instalovat aplikaci skriptem po LAN v bezobslužném režimu (ve win verzi MSI+MST).

Anonymní řekl(a)...
28. října 2011 v 17:40  

Re: Pokud je lokální školní PC připojeno na síť internet, musí modul pro certifikované testování umožňovat automatickou kontrolu aktuálnosti verze instalované na lokálním PC. V případě zjištění neaktuální verze musí provést update tj. automatickou instalaci poslední verze.

Doufám, že toto chování bude možné vypnout a na LAN provést aktualizaci všech nainstalovaných aplikací pomoci skriptu, až když o tom rozhodne správce sítě. Na LAN se většina administrátorů, pokud mají pud sebezáchovy, snaží udržovat unifikované prostředí.

Anonymní řekl(a)...
29. října 2011 v 13:58  

Šmankote, oni vůbec nepředpokládají, že na škole existuje nějaká síť, a že by existovala síťová instalace. Všechno chtějí vrážet na stanice.
Možnost automatických update si mohli odpustit, při žákovských právech to není možné.
Miroslav Bečev

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.