Martin Rychlík: Ladislav Bátora se vrací: Bude na MŠMT Dobešovým poradcem na 0,1 úvazku

pondělí 31. října 2011 ·

Kontroverzní úředník, kvůli němuž se stávkovalo i na vládě, začne na ministerstvu školství radit od 1. listopadu.



Začne snad nové kolo protestů a vládních tahanic? Kontroverzní úředník Ladislav Bátora, jenž před časem ohlásil s velkou pompou na zvláštní tiskové konferenci odchod z ministerstva školství, totiž v Dobešově úřadu zůstává. Podle informací ČESKÉ POZICE přijal nabídku ministra Josefa Dobeše, aby se stal jeho poradcem na desetinový úvazek.

„Tak jak nabídka zněla, tak jsem ji přijal – tedy poradce ministra na 0,1 pracovního úvazku s nástupem do (staro)nové funkce od zítřka, tedy od 1. listopadu,“ potvrdil dohodu ČESKÉ POZICI přímo Bátora, kolem jehož angažmá se strhly vládní obstrukce. Proti působení Bátory demonstrovaly nevládní organizace, opozice i koaliční strana TOP 09.

Celý článek na webu ČESKÁ POZICE

1 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
9. listopadu 2011 v 6:58  

Dobeš, Bátora a mladý Klaus vymysleli kastování dětí. Už na obecné škole se bude definitivně rozhodovat, kdo bude mít nárok na maturitu a z koho bude nekvalifikovaná síla. Takhle otevřeně a neprůchodně neničili děti ani komunisté v době normalizace. Je to způsob, jak vytvořit nevzdělanou masu vhodnou jako dělníky do montoven a levnou pracovní sílu, které bude navždy uzavřeno jakékoliv vyšší vzdělání. Přitom sám Dobeš by nikdy maturitu nesložil, neumí žádný cizí jazyk.
Učitelé, rodiče, ozvěte se!

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.