Čarodějnická kuchařka pro děti

úterý 25. října 2011 ·

Kouzelné vaření pro malé čarodějky (a čaroděje)

V této kouzelnické kuchařské knize naleznete celkem 24 receptů na přípravu těch neúžasnějších čarodějnických jídel, s jejichž přípravou vás seznámí 3 malé čarodějnické sestřičky - Kouzlenka, Čaroletka a Valpurgie.

Všechny recepty jsou rozděleny do 5 kapitol: v první kapitole Teplé kotle budete připravovat horká jídla v troubě, na pánvi nebo v hrnci.

Kapitola Studené kotle vám nabídne inspiraci v oblasti lahůdek, která se připravují nebo konzumují studené (saláty, pomazánky apod.).

Třetí kapitola Sladké kotle je určena především pro kouzelnické mlsouny, protože si v ní pochutnáte na nejrůznějších slaďoučkých laskominách (kaše, zmrzliny, poháry apod.).

V kapitole čtvrté, Jednohubky a špízy, na vás čekají drobné dobroty jak slané, tak i sladké. A konečně v poslední páté kapitole Elixíry vám prozradíme recepty na přípravu kouzelnických nápojů všeho druhu (čaje, bowle, koktejly, horké čokolády apod.).

U každého receptu navíc naleznete opravdové čarodějnické zaříkávadlo a kromě receptů „obyčejných“ najdete v každé kapitole také jeden super tajný návod na pokrm nebo nápoj, kterým můžete pohostit své čarodějnické kamarády při zvláštních příležitostech.

Ukázky stran:

 

Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete na http://knihy.cpress.cz/carodejnicka-kucharka-pro-deti.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.