30. 11. - 1. 12.: Konference: Tam, kde postižení není překážkou...

neděle 9. října 2011 ·


Občanské sdružení Rytmus zve všechny rodiče, učitele a ředitele škol, kteří se chtějí dozvědět více o inkluzívním, tj. společném vzdělávání dětí s postižením v běžné škole, na dvoudenní konferenci Tam, kde postižení není překážkou… Obsahem konference, která se bude konat v Praze ve dnech 30. 11. - 1. 12. 2011, budou nejen zajímavé přednášky s tematikou inkluzívního vzdělávání dětí, ale i praktické a diskusní workshopy vedené zkušenými lektory z České republiky i ze zahraničí. Během nich se seznámíte s novými technikami a přístupy užívanými v inkluzívní praxi ve škole i mimo ni.


Součástí konference bude prezentace úspěšných příkladů z Česka a Evropy a představení možností konkrétní podpory pro rodiče dětí s postižením, kteří mají zájem své děti do běžné školy zařadit.

Konference se koná v moderních prostorách Národní technické knihovny, Technická 6/2710, Praha 6. Akce je určena především rodičům dětí s postižením, ale i dalším zájemcům a příznivcům inkluzívního vzdělávání - pedagogickým pracovníkům, zástupcům zřizovatelů škol.

Tlumočení všech zahraničních příspěvků je zajištěno. Pro zájemce mimo Prahu jsou připraveny kontakty na ubytování v Praze za příznivou cenu.

Účastnický poplatek (500 Kč / 2 dny či 300 Kč / 1 den) zahrnuje konferenční poplatek a občerstvení během dne.

Vaše přihlášky posílejte prosím do 31. 10. 2011 na adresu jana.konopaskova@rytmus.org. Více informací v příloze či na adrese http://www.rytmus.org/rytmus/index.php?p=konference-prihlaseni&site=default.

Pozvánka ve formátu PDF

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.