Spalte tuky svými svaly bez potu i bez sportu

pátek 16. září 2011 ·

Pokud chcete být štíhlí, ale pocení v posilovně nebo běhání v přírodě je vám cizí, anebo na ně nemáte čas, pak se můžete začít radovat!

V této knize vás autor uklidní, že k hubnutí sice potřebujete hlavně svaly (protože spotřebovávají značnou část energie, dokonce i ve spánku), ale nemusíte je získávat úmornými aktivitami. Svaly totiž překvapivě získáte i nenáročnými činnostmi, které se naučíte v této knize:

  • lehké dvouminutové cvičení (klidně i za stolem v práci),
  • pouhé soustředěné myšlení na zatínání jednotlivých svalů (výsledky jsou podloženy vědeckým výzkumem), které můžete provádět třeba i vleže,
  • vhodně volenou stravou, bohatou zejména na bílkoviny.
Dr. Ulrich Strunz pracuje jako lékař internista a gastroenterolog. Problematice hubnutí se věnuje dlouhodobě a díky této specializaci má i přes svůj věk (*1943) skvělou kondici a štíhlou postavu. U nás již vyšly jeho dva bestsellery Spalte tuky správným jídlem a Spalte tuky správným jídlem - recepty.

Více informací o knize vč. ukázkové kapitoly naleznete na http://knihy.cpress.cz/spalte-tuky-svymi-svaly-bez-potu-i-bez-sportu.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.