Přečtěte si: Základní školy bojují o zákazníka. S pomocí agentur

neděle 11. září 2011 ·

Ty tam jsou doby, kdy školám stačilo v Učitelských novinách jen vypsat obory, které vyučují, žáci si sami vybrali a prvního září byla třída bez problémů zaplněna. Tvrdý boj o žáka se stává realitou na středních, ale i základních školách. Pomáhají v něm i PR agentury.

Z článku mp v ParlamentníListy.cz vybíráme:

A nakolik taková pomoc PR agentury přijde? Základní sazby za proškolení pedagogů se pohybují okolo pěti tisíc korun, pokud se však na škole objeví šikana, či jiné složitější problémy, se kterými chtějí kantoři pomoct, vyjde je to až na dvacet tisíc.

4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
11. září 2011 v 18:02  

Dobešova 26 vše vyřeší, zrušených škol ( až na malotřídky ) budou stovky. Ušetří se hromada peněz za budovy a učitele, ale co žáci ? Je to v podstatě geniální tah. Žádné další finance již nebude třeba. Ignorant

Anonymní řekl(a)...
11. září 2011 v 18:23  

Hlavně, aby se z Dobešovy šestadvacítky nestala po propočítání nákladů třicítka...

Anonymní řekl(a)...
11. září 2011 v 20:09  

Nebojte, oni oškubou rodiče. Až bude jejich dítě dojíždět do 15 km vzdálené školy, dopravu ze sociálních dávek nemají šanci zaplatit.

Anonymní řekl(a)...
13. září 2011 v 0:01  

Tzv. boj o žáka v základním školství je podle mého názoru důkazem dekadence a úpadku veřejných služeb. Učitel.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.