ALBATROS MEDIA SPOUŠTÍ NOVÝ E-SHOP

středa 21. září 2011 ·

Albatros Media spouští dnes, 21. září 2011, firemní značkový e-shop celého mediálního holdingu na adrese www.albatrosmedia.cz. Návštěvníci této stránky najdou vedle informací o všech šesti nakladatelstvích, která Albatros Media zastřešuje, také více než čtyři tisíce titulů beletrie pro děti i dospělé a odborné literatury ke koupi.


„Největší výhodou spojení korporátních stránek a e-shopu je, že návštěvníci najdou všechny informace o společnosti Albatros Media pod jednou střechou,“ říká manažer internetových obchodů Albatros Media Radek Mrkos.

Nový e-shop nabízí uživatelům řadu nových funkcí včetně listování v knize, ukázkových kapitol a rozšířených informací o titulu. Zákazníci se mohou dobře orientovat podle žánrů, nakladatelství, autora, věku čtenáře i podle druhu produktu. Samozřejmostí je nabídka novinek hned na hlavní stránce. Pro stálé zákazníky e-shopu je připraven věrnostní program, slevy a další benefity. Při nákupu nad 1000 Kč bude poštovné zdarma a kniha navíc jako dárek.

Na adrese www.albatrosmedia.cz se návštěvníci mohou seznámit také s charakteristikou a produkcí nakladatelství Albatros, Plus, Motto, CooBoo, CPress a koedičního projektu Edice České televize. Novinářům bude k dispozici sekce Pro média, v níž naleznou kompletní tiskové materiály společnosti.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.