On-line diskusní fórum se zástupci CERMATu

pondělí 29. srpna 2011 ·

Stejně jako během jarního zkušebního období, kdy probíhaly dvakrát týdně on-line diskuze určené žákům a rodičům, spouštíme nyní nové kolo těchto diskuzí. Tentokrát však nebudou zacíleny jen na žáky a rodiče, ale na všechny, kteří mají o diskutování se zástupci CERMATu zájem.



Diskuse, kde je možné klást dotazy ohledně nové maturity, budou probíhat v termínu od 31. srpna do konce září vždy dvakrát týdně. Její téma bude avizováno 2 dny předem. Dotazy budou naživo zodpovídat pracovníci CERMATu.

Diskuze budou probíhat každé pondělí a čtvrtek od 16 do 18 hodin, přičemž dotazy lze posílat vždy jeden pracovní den předem od 12 hodin. Dotazy na fóru bude možné klást do 29. září 2011, kdy bude uzavřeno.

Při první diskuzi, která proběhne 31. srpna (výjimečně ve středu), bude odpovídat ředitel CERMATu, Pavel Zelený. Její téma je Podzimní termín maturitní zkoušky 2011. Dotazy můžete vkládat od zítřejšího poledne.

Další informace naleznete na webu CERMAT.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.