10. 6.: Pilotní seminář pro žadatele o finanční podporu z OP VK EU peníze středním školám, oblast podpory 1.5 - Praha

pondělí 6. června 2011 ·

Vzhledem k očekávanému vyhlášení výzvy projektu EU peníze středním školám, pořádá MŠMT sérii pilotních bezplatných seminářů pro žadatele. Na základě systémové podpory vzdělávání na středních školách byla vytvořena nová oblast podpory 1.5 Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách - akce EU peníze středním školám.



Účastníci se seznámí s podmínkami čerpání prostředků, se specifiky projektu vytvořeného z šablon, s náležitostmi sestavování projektové žádosti a  s obsahem samotných šablon. Dále získají informace o procesu předkládání a hodnocení projektů, o kritériích poskytnutí dotace a v neposlední řadě budou informováni o podmínkách samotné realizace projektu.

V případě jakýkoliv dotazů se můžete obrátit na e-mailovou adresu stredniskoly@msmt.cz


MŠMT
budova CORSO IIa, Křižíkova 34
180 00 Praha 8
velký konferenční sál, 4. patro

Dne: 10.6.2011
Čas konání: 10:00 – 16:00 hod. (registrace od 9:30 hod.)

Registrace na seminář bude ukončena dne 9.6.2011 v 12:00hod.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.