E-kniha pro vás: Báječný svět elektronického podpisu

středa 6. dubna 2011 ·


Kniha Jiřího Peterky "Báječný svět elektronického podpisu" je psána pro lidi, kteří chtějí (či musí) používat elektronický podpis, chtějí mu rozumět, ale současně nepotřebují být odborníky na kryptografii. Celou složitou problematiku elektronického podpisu vysvětluje na třech úrovních: na úrovni úvodu a celkového přehledu, na úrovni principů elektronického podpisu a na úrovni běžné praxe (příprava počítače, podpisy na PDF dokumentech, podpisy v rámci MS Office, šifrování, přihlašování a zabezpečená komunikace).


V současné době je ke stažení autorská verze knihy. Tištěná verze bude dostupná v průbehu května 2011.

Autorská verze ke stažení ve formátu PDF (PDF, 34.3MB)
Autorská verze ke stažení ve formátu EPUB (ZIP, 65MB)
Autorská verze ke stažení ve formátu MOBI (ZIP, 19MB)



0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.