Andrea Patáková: Kolegové, pomozte s výzkumem!

úterý 25. ledna 2011 ·

Jsem studentkou učitelství na PedF UK a pro svou diplomovou práci provádím průzkum využití  služeb internetu učiteli, především přímo ve výuce či pro vlastní profesní zdokonalování. Proto se na vás obracím s prosbou, zda byste mi mohli věnovat zhruba tři minuty vašeho jinak velmi drahocenného času a vyplnili krátký veřejný a anonymní dotazník na toto téma.

Velmi uvítám, pokud tento odkaz budete šířit dál mezi své kolegy a známé, buď rovnou pomocí odkazu na dotazník samotný (http://vyuziti-internetu-ve.vyplnto.cz/), či s využitím nějaké sociální služby internetu:


Linkuj to! Jaggni to!Jaggni to! Sdílej na Facebooku! Facebook


Zároveň jsem za tímto účelem vytvořila online tabulku na Google Docs, kam můžete přidávat odkazy na vaše oblíbené služby internetu, které využíváte ve výuce a obohatit se o odkazy vašich kolegů.


Všem vám děkuji za spolupráci!

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.