Jak snadno vypočítat započitatelnou praxi státních zaměstnanců a pedagogů

středa 26. ledna 2011 ·

 S novým rokem platí pro pedagogické zaměstnance nové platové tabulky, které mají pouze pět platových stupňů. Proto jsme si pro vás připravili možnost zakoupit jednoduchý program pro výpočet započitatelné praxe za zvýhodněnou cenu v rámci partnerství s vaším serverem.

Program ZápočetPraxe.cz je jednoduchý a účelový program pro výpočet započitatelné praxe zaměstnanců, který si za zvýhodněnou cenu 900 Kč můžete objednat na stránce: http://www.zapocetpraxe.cz/ceskaskola.html.

ZápočetPraxe.cz je moderní program poskytující pohodlnou a přehlednou evidenci zápočtu praxe zaměstnanců ve státním sektoru. Vždy aktuální legislativní úprava zajišťuje plnohodnotné využívání v každém ohledu. Snadno ovladatelný přehled praxe, tarifních tříd a platového postupu přináší komfort při vedení a správě v personálních či finančních odděleních. Samozřejmostí je i možnost přípravy tiskových sestav.

Nadstandardní uživatelské  rozhraní, komfort, přehlednost a hlavně podpora uživatelů zdarma vám poskytuje vše potřebné pro vedení zápočtů praxe v oblastech, kde se platové ohodnocení řídí tarifními třídami.
Zápočet praxe obsahuje všechny tarifní  tabulky ohodnocení:

  • základní zařazení
  • státní správa
  • zápočet praxe pro pedagogické pracovníky
  • zápočet praxe pro zdravotnické pracovníky
  • a veškeré úpravy platné od 1. ledna 2011 dle nařízení vlády č.330/2003Sb., č.213/2005Sb., č.537/2005Sb., č.564/2006Sb., č.74/2009Sb., č.130/2009Sb., č.133/2009Sb., č.201/2009Sb. a č.381/2010Sb.
Cena zvýhodněné licence je 900 Kčpůvodní cena 1.200 Kč.

Zvýhodněnou licenci je možné  objednat na stránce http://www.zapocetpraxe.cz/ceskaskola.html.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.