Velká španělská gramatika - Vše, co jste kdy chtěli vědět o španělské gramatice a nikde jste to nenašli

středa 10. listopadu 2010 ·

Velká španělská gramatika je souborem dvou na sebe navazujících knih – výkladové části a cvičebnice. Její nedílnou součástí je kvalitní nahrávka namluvená rodilými mluvčími.

Cvičebnice


Učebnice podrobně a srozumitelně seznamuje zájemce se záludnostmi španělské gramatiky. Kniha je šitá na míru českému uživateli a jejím hlavním cílem je přehledně a detailně vyložit zákonitosti španělské gramatiky včetně takových jevů, kterým španělské i existující české gramatiky nevěnují přílišnou pozornost nebo je úplně opomíjejí. Gramatika poslouží studentům se všemi úrovněmi znalostí (od A1 až po C2), protože výklad je koncipován přehledně a doprovodná cvičení jsou strukturována od nejjednodušších po nejsložitější.

Výkladová část je rozdělena do tří oddílů:

  • výslovnost a pravopis
  • tvarosloví
  • skladba
Cvičení naleznete v samostatné cvičebnici a jsou koncipována tak, abyste si na praktických příkladech vysvětlovanou partii procvičili a daný jev zapamatovali. Pro usnadnění pochopení a zefektivnění studijního úsilí naleznete v klíči správná řešení a překlad všech cvičení do češtiny. Cvičení označená ikonou si můžete poslechnout i na nahrávce. Rychlé nalezení určitého gramatického jevu usnadní věcný rejstřík.

Cvičebnice je součástí knihy KEJ179 Velká španělská gramatika.


Více informací o knize naleznete na http://knihy.cpress.cz/KEJ179.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.