Zpožděné financování projektu EU peníze školám? I tato situace má řešení!

neděle 17. října 2010 ·

ITveSkole.cz citlivě vnímá nejednoduchou situaci škol, které již začaly s realizací projektu, ale stále čekají na finanční prostředky. Ve spolupráci s našimi partnery jsme pro školy připravili několik řešení v různých oblastech.

  1. Pomoc s financováním – pro školy, které již akceptovaly „Rozhodnutí o poskytnutí dotace“ a začala jim již běžet 30ti měsíční lhůta pro splnění závazných výstupů. Těmto školám pomůžeme s dodávkou ICT vybavení, které u většiny projektů s tvorbou výstupů souvisí. Veškeré naše realizace fakturujeme se splatností 14ti dnů, přičemž tato lhůta začíná smluvně běžet až po připsání finančních prostředků dotace na účet školy. Tedy pokud, v optimistickém případě, dojde k připsání prostředků na účet školy do dvou týdnů, má taková škola splatnost vystavených faktur 4 týdny. Pokud se ale naplní černější scénáře převodu finančních prostředků na účet školy, může být námi poskytnutá splatnost faktur pro školu i několik měsíců. Náklady na potřebný kapitál i rizika související s touto službou jsou na straně ITveSkole.cz. Tento benefit školám nabízíme zcela bezúročně.
  1. Pouhý nákup techniky však situaci v projektu neřeší! Proto jsme v rámci balíčku Interaktivní techniky připravili bezplatné školení, při kterém se naučíte nejen jak s novou technikou pracovat, ale hlavně jak vytvářet vzdělávací materiály, jak je to s autorskými právy a legalitou, jak vytvořené materiály zapojit do výuky, jak je evidovat a jak materiály archivovat. Školy, které již toto řešení využily, hodnotí tuto pomoc na začátku projektu jako velice přínosnou.
  1. Bezplatná  pomoc s řízením projektu - nabízíme komplexní smluvně garantovanou projektovou pomoc po celou dobu trvání projektu, včetně zajištění archivace. Školám pomůžeme ve všech fázích projektu!
  1. Komplexní  řešení ICT  - veškerá naše ICT řešení jsou do 40.000,- Kč včetně DPH bez rozepisování jednotlivých položek. Součástí všech našich řešení jsou i školení pedagogických pracovníků, součástí školení je i metodika tvorby a evidence závazných výstupů.
  1. Informační  semináře – v těchto dnech startují tradiční podzimní semináře Microsoft a Boxed pro školství. V průběhu jednotlivých seminářů bude představena řada technologických novinek, které vás jistě budou inspirovat pro další inovaci v různých činnostech u Vás ve škole. Část programu je rozdělena do dvou bloků, které jsou tematicky zaměřeny na základní školy a střední školy. V programu pro základní školy se budeme věnovat efektivnímu využití prostředků z projektu EU peníze školám a komplexní projektové pomoci, v programu pro střední školy pokročilejším tématům serverové infrastruktury a správy školní sítě.

    14.10  Ústí nad Labem
    08:30 - 14:15 KÚ Ústí nad Labem, Velká Hradební 3118/48, budova A. (mapa)
    15.10 České Budějovice
    08:30 - 14:15 KÚ České Budějovice, B. Němcové 49/3 (mapa)
    18.10 Brno
    08:30 - 14:15 SPŠ Čichnova, Čichnova 23, Brno (mapa)
    19.10 Ostrava
    08:30 - 14:15 SOŠ dopravní, Moravská 2, Ostrava (mapa)
    25.10 Hradec Králové
    08:30 - 14:15 KÚ Hradec Králové, Pivovarské náměstí 1245 (mapa)
Více informací na www.ITveSkole.cz/roadshow, těšíme se na setkání.

Věříme, že situace se zpožděním vyřizování projektových žádostí, akceptačních rozhodnutí  i odesíláním plateb bude brzy vyřešena. Budeme velice rádi, pokud se i Vaše škola zařadí k více než 350 školám, které již využívají naše komplexní řešení projektu EU peníze školám.

Pro více informací volejte bezplatně  800 880 990 nebo navštivte www.ITveSkole.cz.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.