EU peníze školám: Předložené a schválené projekty k 14. 10. 2010

pátek 15. října 2010 ·

Odbor CERA zpracoval za týden 184 záloh na projekty škol, z ministerstva odešlo na kraje ale jen 104 těchto záloh. Zároveň bylo školám odesláno k akceptaci dalších 77 Rozhodnutí o poskytnutí dotace. Situace se zlepšila, ale jak a kdy zvládne MŠMT zpracovat žádosti zbývajících téměř tři tisícovek škol?


4 komentářů:

Anonymní řekl(a)...
15. října 2010 v 18:00  

Vážení,

možná by redakci ani komentujícím neškodilo seznámit se s fakty i z druhé strany a to konkrétně s důvody pozastavení činnosti odboru CERA, který administruje projekty, nejen pro EU peníze školám, ale i dalších projektů na OP VK.
Není pravdou, že odbor CERA nebyl řízen, naopak do doby nástupu pana ministra byl řízen, ostatně jako celá sekce strukturálních fondů, velmi efektivně a systematicky. Pokud vás zajímá více informací o příkazu, který zastavil činnost celé sekce doporočuji mimo jiné tento odkaz:
http://www.ct24.cz/domaci/102866-vitula-nove-vedeni-skolstvi-netusi-jak-cerpat-fondy-eu/video/1/

Anonymní řekl(a)...
15. října 2010 v 18:37  

Prosím, bavme se o faktech a ne o předvolebním guláši vyhozeného náměstka Vituly.

Anonymní řekl(a)...
15. října 2010 v 20:31  

Kolego,
faktem je, že peníze ani po 60 dnech nedorazily. Nezastávejte se anarchistického řízení!

Anonymní řekl(a)...
16. října 2010 v 12:25  

Naprosto nechápu, že se někdo může zastávat těch neschopných nahoře ! Nás to naprosto nezajímá jaké problémy - neproblémy ( obsazování koryt ) má MŠMT !

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.