17. 6.: Safer Internet Konference 2010

úterý 1. června 2010 ·

Zveme vás na odbornou konferenci Národního Centra bezpečnějšího internetu - Safer Internet Konference 2010 (SIC 2010) - na téma Prevence internetové kriminality - a dětské oběti v ČR.

Konference se koná ve spolupráci se Senátem ČR dne 17. června 2010 od 10 hodin v prostorách Senátu (Valdštejnské náměstí 17/4, Praha 1).

Akce je určena zejména odborné veřejnosti jako jsou preventisté policie a krajů, ICT metodici, pedagogové, pracovníci veřejných a městských knihoven, zástupci NNO, IT průmyslu, veřejné správy, zainteresovaná odborná veřejnost a média. Na rozdíl od jiných konferencí „o dětech bez dětí“, tentokráte v Senátu v rámci panelové diskuse zazní i názory dětí.

Hlavními tématy konference jsou: Ochrana osobních údajů a prevence internetové kriminality ohrožující děti; Prevence online kriminality a vzdělání; Projevy online kriminality očima dětí a dospělých.

V případě Vašeho se zájmu se prosím, zaregistrujte na http://conference.saferinternet.cz/registrace, kapacita sálu je omezena.

Bližší informace o konferenci naleznete na webu: http://conference.saferinternet.cz/.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.