IV. ročník soutěže České hlavičky startuje!

středa 28. dubna 2010 ·

Soutěž je určena studentům středních a základních škol z České republiky. Vítězové obdrží zajímavou finanční odměnu a mohou se těšit nejen na slavnostní předání za přítomnosti televizních kamer, ale i na vlastní televizní medailonek!

Studenti, kteří se umístí na 2. s 3. místě v každé soutěžní kategorii, obdrží jako odměnu od partnera projektu společnosti STUDENT AGENCY cestovní zpáteční voucher pro cestu po Evropě dle vlastního výběru!!

České hlavičky je projekt zaměřený na podporu talentované mládeže především v technických oborech a zvýšení zájmu mladých lidí o studium technických a přírodovědných oborů a vědeckou kariéru.

Soutěž České hlavičky má několik zvláštností. Především nejde o soutěžení v jednotlivých předmětech. Musíte se vejít do tématu a pak už je jedno, jestli jde o práci z matematiky, chemie nebo jiného oboru. Přihlásit se do ní může každý a přímo a to bez ohledu, zda se zúčastnil i jiných soutěží jako je například SOČ.

A nezapomeňte, že uzávěrka je 30. června 2010!

Podrobnosti naleznete na webu soutěže.

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.