Prázdniny na České škole

středa 1. července 2009 ·

Stejně jako si všichni učitelé a papírové pedagogické časopisy, i náš portál Česká škola si v následujících dvou prázdninových měsících dopřeje alespoň trochu odpočinku. Po změně redakčního systému dokončíme import archivu článků a doplnění dosud neobnovených částí: adresářů, archivů výukových objektů, modifikované verze KING a dalších. Nové články proto u nás budete nacházet jen nepravidelně, budeme ale průběžně informovat o aktualitách z rezortu, kde se stále něco děje. K obvyklé frekvenci nových článků se vrátíme opět až v poslední dekádě měsíce srpna.

DĚKUJEME ZA VÁŠ ČTENÁŘSKÝ ZÁJEM A PŘEJEME VÁM VŠEM KRÁSNÉ PRÁZDNINY!

9 komentářů:

Reeve řekl(a)...
1. července 2009 v 12:00  

Od zavedení nové podoby můžete "děkovat" spíše za můj nezájem.
Opravdu by nešlo vrátit diskuse do původní podoby?
(Klidně bych se kvůli tomu i registroval.)
Pohodové prázdniny všem!

Anonymní řekl(a)...
1. července 2009 v 13:24  

Mám úplně stejný názor.
Nová čš je nepřehledná, nezajímavá. Tady se potvrdilo známe - každá změna je vždycky k horšímu.

Anonymní řekl(a)...
1. července 2009 v 16:17  

Celá naše sborovna je permanentně naštvaná na všechno. Česká škola -JEN DÍKY PŘEHLEDNÉ DISKUZI- BÝVALA ostrůvkem vzájemného pochopení všech, kteří to ještě nezabalili a snaží se dál. Po změnách, které jste provedli, jsme čekali, že si zvykneme. Bohužel. Nepochopili jste zřejmě, že samotné články Vaši ČESKOU ŠKOLU nedělají. Specifikou tohoto webu byla právě
DISKUZE, o které se Vám i nám teď může jenom zdát. A protože náš názor není zdaleka ojedinělý, snad se mohu zeptat:"Zamýšleli jste Vaše stránky dělat pro sebe nebo pro nás ostatní?"
Snad počet komentářů pod články "staré české školy" a té "nové" je dostačujícím argumentem.

Petr K. řekl(a)...
1. července 2009 v 16:21  

Přesně - vraťte nám starou českou školu. Tu tradiční :-)

Janek Wagner řekl(a)...
1. července 2009 v 16:38  

Tradiční Česká škola běžela na letitém engine, který již nebylo možné provozovat a ani udržovat. Vzledem k rozdělení vydavatele na dvě firmy, kdy Česká škola zůstala v nakladatelství bez technického zázemí, zároveň s minimálními možnostmi na financování, jsme zvolili jednoduchý redakční systém, který používáme i v dalších projektech. Diskuze byly na jednu stranu rozsáhlé, na druhou stranu byly částí čtenářů kritizované. Absence vláken je skutečně nevýhodou, ale zřejmě jedinou. Systém je ve srovnání s původním řešením stabilnější a klade jen minimální nároky na správu. Nárůst diskusních příspěvků v posledním měsíci a statistiky čtennosti jsou důkazem, že čtenáři české školy zůstávají. Diskusní fóra se pokusíme v rámci systému vylepšit, přes prázdniny bude doplněna řada dalších funkcí.

Anonymní řekl(a)...
1. července 2009 v 19:05  

Nárůst diskuzních příspěvků v minulém měsící je jen zanedbatelným zlomkem diskuzí ve starém systému ČŠ. A vidím, že změny se nedočkáme. Tak tedy hezké prázdniny a v září na neshledanou, protože již nemám důvod se sem vracet.

pur

Anonymní řekl(a)...
1. července 2009 v 19:13  

Česká škola vykročila správným směrem. Stala se profesionálním portálem. Již není nutné do zblbnutí opravovat různé nesmysly, které pod články psali rádoby znalci. Jen tak dál.

Tomáš Neugebauer

krtek řekl(a)...
1. července 2009 v 21:14  

Na jednu stranu velké díky za to, že ČŠ neskončila. Oáza uprostřed pouště. Na druhé straně - Na diskusi si začínám/e pomalu zvykat, škoda vláken; nedá se nějak lépe oddělit převzaté články a rozdělit podle oblastí, oddělit tiskové zprávy, oddělit zprávy z tisku?

portál pro základní a střední školy řekl(a)...
1. července 2009 v 21:34  

@Krtek: Zařazení tiskových zpráv a zpráv z tisku i pozvánek nám zvýšilo čtenost, oddělení ve staré verzi znamenalo v mnoha případech prakticky nulový zájem.

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.