NICM: Soutěž pro mladé výtvarníky: pomozte vytvořit jednotné logo NICM!

čtvrtek 15. ledna 2009 ·

Národní informační centrum pro mládež vyhlašuje soutěž pro mladé výtvarníky. Jedná se o grafické ztvárnění loga organizace, která shromažďuje, třídí a poskytuje informace mladým lidem. Grafické návrhy musí mít tři varianty: Informační bod pro mládež, Informační centrum pro mládež a Národní informační centrum pro mládež. Uzávěrka je 20. února 2009 a odměna pro vítěze je 5000 Kč.

Národní informační centrum pro mládež vyhlašuje soutěž pro mladé výtvarníky. Jedná se o grafické ztvárnění loga organizace, která shromažďuje, třídí a poskytuje informace mladým lidem (cílová skupina je cca 15-25 let).

Co jsou to Informační centra pro mládež (ICM)?

Jsou to místa, kam chodí mladí lidé, kteří se potřebují dozvědět informace o studiu, práci, brigádách, cestování, o tom, jak změnit školu, jak se ucházet o zaměstnání a podobně.

Služby těchto center jsou bezplatné a anonymní, často při nich fungují poradny či volnočasové kluby. Centra provozují vlastní webové stránky.

Informační bod pro mládež (IBM) je menší rozsahem poskytovaných služeb. Většinou je doplňkem místní školy, knihovny, domu dětí a mládeže a podobně. Jeho zaměření je ale stejné jako zaměření ICM.

Národní informační centrum pro mládež (NICM) provozuje stejnou činnost jako ostatní ICM v ČR a zároveň funguje jako koordinátor všech informačních center pro mládež.

Více informací na www.icm.cz.



NICM

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.