Jan Wagner: Diskuse o státní maturitě na ePanel.cz

čtvrtek 15. ledna 2009 ·

V tomto měsíci bude vzhledem k výměně ředitele Centra pro zjišťování výsledků vzdělávání - CERMAT chat ve čtvrtek 15. ledna mezi 15 a 17 hodinou za účasti Jana Tučka, ředitele STEM/MARKu a Jana Lajky, administrátora ePanelu.

Společnost STEM/MARK se snažit zajistit možnost diskutovat on-line se zástupci Centra pro zjišťování výsledků vzdělávání - CERMAT nebo Ministerstva školství o úskalích zavádění státních maturit do praxe. Snaží se tím reagovat na četné žádosti o konkrétní informace týkající se nových státních maturit a též na názory, že by byla užitečná přímá komunikace s jejich tvůrci.

Diskuse naleznete na stránkách diskusního fóra ePanel.cz a pravidelně každý první čtvrtek v měsíci je zorganizován chat na adrese ePanel.cz/chat v kanálu Zeptejte se tvůrců státních maturit. Záznamy chatů z minulých měsíců jsou zkopírovány do fóra.

V tomto měsíci bude vzhledem k výměně ředitele Centra pro zjišťování výsledků vzdělávání - CERMAT chat ve čtvrtek 15. ledna mezi 15 a 17 hodinou za účasti Jana Tučka, ředitele STEM/MARKu a Jana Lajky, administrátora ePanelu. Chat bude tentokrát obecně zaměřen na projekt ePanel.cz s cílem získat především náměty na jeho zlepšení.



Jan Wagner

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.