Computer Press: Výprodej nové dimenze právě začal!

pátek 30. ledna 2009 ·

Získejte knihy se slevou až 75% nebo dokonce jen za 1 Kč! Připravili jsme pro vás velký výprodej nové dimenze – právě nyní máte jedinečnou možnost nakoupit vybrané knižní tituly se slevou 30%, 50% nebo 75%. Do výprodeje jsme zařadili více než 500 různých knižních titulů z mnoha oborů, máte tedy opravdu z čeho vybírat.

Navíc nabízíme jako unikátní bonus možnost získat knihu pouze za symbolickou 1 Kč – nakupte 4 knihy ve stejné slevové kategorii (30%, 50% nebo 75%) a tu s nejnižší cenou získáte za pouhou 1 Kč. Kompletní nabídku zlevněných titulů naleznete zde.

Výprodej probíhá na vybrané tituly v období 23.1. – 31.3.2009 nebo do vyprodání zásob pouze v internetovém obchodu knihy.cpress.cz. Výprodejové ceny jsou konečné a není možné je kombinovat s jinými slevami.

Knižní tipy:

Maturitní otázky z angličtiny
s hrou Labyrint
Autor: Lucie Eiseltová a Tycho Games

Cena:
37 Kč (149 Kč)
1,65 € (6,61 €)

Počet stran: 224 - Příloha: CD - Prodejní kód: KEJ116 - výprodej - sleva 75%
Potřebujete se připravit na maturitu z angličtiny? Kniha určená pro samostudium slouží přesně k tomu! Obsahuje 30 typických témat, ke každému tématu řadu dílčích otázek, které se vždy vyskytují u maturity. Správné odpovědi jsou označeny a komentář vysvětlí, proč je správné právě toto řešení (snadněji si tak řešení zapamatujete). Kniha je doplněna kartami, obsahuje i CD, na kterých najdete testy i hry pro procvičování.

Bababook
Autor: Magdalena Valášková a kolektiv

Cena:
70 Kč (279 Kč)
3,14 € (12,58 €)

Počet stran: 152 - Prodejní kód: KD0169 - OCENĚNO, výprodej - sleva 75%
Proč přibírám? Jsem vůbec hezká? Jak se nalíčit a obléct, aby mi to slušelo? A proč mi nikdo nerozumí? A co mám dělat, aby se to změnilo? Na tyhle a spoustu dalších otázek, které řeší každá dospívající dívka, nabízí odpovědi tato publikace. Naleznete v ní spoustu barevných ilustrací a hlavě tipů pro to, abyste se i v tomto životním období cítily krásné, chytré a hlavně fajn na těle i duši.

Druhá světová válka: Češi a Slováci
Muzeum v knize
Autor: František Emmert

Cena:
495 Kč (990 Kč)
22,41 € (44,81 €)

Počet stran: 64 - Příloha: CD - Prodejní kód: KHP0022 - OCENĚNO, výprodej - sleva 50%
Publikace koncipovaná jako „muzeum v knize“ dokumentuje průběh druhé světové války v bývalém Československu od sudetské krize v roce 1938 až po národní povstání a osvobození v květnu 1945. Obsahuje více než 200 unikátních fotografií z národního archivu, z nichž mnohé jsou publikovány poprvé, a 30 archivních dokumentů, které si můžete vytáhnout a listovat v nich samostatně.

Loutky
Tvoříme loutky a hrajeme divadlo
Autor: Linda Topinková

Cena:
90 Kč (179 Kč)
4,13 € (8,27 €)

Počet stran: 64 - Prodejní kód: KD0183 - výprodej - sleva 50%
Kniha je určena všem tvořivým dětem, které mají rády loutkové divadlo a chtějí si sami vyzkoušet nejen výrobu vlastní loutky, ale i dramatické ztvárnění pohádkového příběhu. Publikace však jistě potěší také rodiče a pedagogy působící v oblasti dramatické a výtvarné výchovy.

Jižní Čechy
Kam na víkend
Autor: Hynek Klimek

Cena:
125 Kč (249 Kč)
5,63 € (11,25 €)

Počet stran: 104 - Prodejní kód: KC0077 - výprodej - sleva 50%
V publikaci naleznete:
  • Programy na šest prodloužených víkendů po celých Jižních Čechách
  • Nejzajímavější místa v regionu a itineráře pro každý den
  • Doplňkové programy, tipy a nápady podle ročních období, pro pěší i cyklisty
  • Otvírací doby, cenové hladiny vstupného, doplňkové služby a ověřené kontakty – telefony, internetové stránky, e-maily
  • Přehledná mapa s rejstříkem pro snadnou orientaci a výběr programu

Benátky
Průvodce s mapou

Cena:
42 Kč (169 Kč)
1,98 € (7,93 €)

Počet stran: 40 - Prodejní kód: KC0071 - výprodej - sleva 75%
Objevujte město s mapou v ruce! Od jedné čtvrti k druhé, pro všechny chutě a každý rozpočet: výběr 60 neopomenutelných míst, 150 adres restaurací, vinoték, kaváren, barů, divadel, koncertních sálů, obchodů, tržišť, hotelů… A všechny praktické klíče, dobré mapy a cenné rady, abyste si město užili co nejvíce.

Otevřete, rozložte, objevujte


Biologie
Autor: Neil A. Campbell, Jane B. Reece

Cena:
649 Kč (2595 Kč)
31,11 € (124,44 €)

Počet stran: 1338 - Prodejní kód: KZ0011 - výprodej - sleva 75%
Kniha Biologie je první komplexní učebnicí obecné biologie takového rozsahu na českém trhu. Jedná se o překlad světově nejúspěšnější učebnice v této oblasti a to dává záruky její kvality. Za obrovský úspěch jejího anglického originálu, a to jak u studentů, tak u učitelů, „může“ především sjednocující pohled na živou přírodu, který nabízí z úrovně současného poznání. Kniha přitom nezatěžuje čtenáře různými nedávno objevenými detaily, které by beztak byly během několika měsíců překonány jinými novinkami. Naopak zachovává tradiční základ věd o životě, přiměřeně jej aktualizuje a soustřeďuje se na souvislosti mezi různými jevy.

LaTeX
Kompletní průvodce
Autor: Helmut Kopka, Patrick W. Daly

Cena:
125 Kč (499 Kč)
6,21 € (24,86 €)

Počet stran: 584 - Prodejní kód: K0468 - BESTSELLER, výprodej - sleva 75%




INZERCE

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.