ICT INVEX Fórum 2007 pro české a slovenské školy

sobota 20. října 2007 ·

ICT INVEX Fórum 2007 se uskuteční dne 25. října 2007 jako odborný doprovodný program veletrhu Invex a Digitex. Pořadateli ICT INVEX Fóra 2007 jsou tradičně již 7. ročníkem Veletrhy Brno, a.s., Institut celoživotního vzdělávání Vysokého učení technického v Brně a Computer Agency o.p.s. ICT INVEX Fórum se uskuteční ve 3 hlavních sálech Kongresového centra, očekává se účast jako každoročně zhruba 500 českých a slovenských pedagogů základních a středních škol. Program v sálu A bude jako v předchozích letech určen ředitelům škol, sál B je vyhrazen ICT koordinátorům a v sálu C budou probíhat prezentace komerčních firem nabízejících řešení pro školy.

V předsálí Kongresového centra budou prezentační místa pro ukázku konkrétních produktů a řešení.

Po skončení odborného programu, plánovaného do 14:00 hodin, budou moci účastníci ICT INVEX Fóra zdarma navštívit také expozice veletrhu INVEX-DIGITEX.

Na ICT INVEX Fóru 2007 získají ředitelé škol strategické informace a podklady k dalšímu rozvoji ICT technologií v pedagogickém a řídicím procesu na školách. Budou prezentovány záměry MŠMT a partnerů pro školní rok 2007/2008.

Klíčová bude určitě přednáška o situaci a finančních zdrojích pro další rozvoj ICT na školách. Národní i evropské finanční zdroje a programy s tím související představí Mgr. Blanka Kozáková, vedoucí koordinátor projektů a rozvojových programů Krajského zařízení pro další vzdělávání pedagogických pracovníků z Nového Jičína.

Velkou příležitostí a výzvou pro české a slovenské pedagogy je zapojení se do evropských programů - eTwinning, e-Learning a CALIBRATE. Tuto nabídku a aktuální stav konkrétních projektů přednesou Petr Chaluš a Silvie Pýchová z Národní agentury pro evropské vzdělávací programy.

Hlavním sponzorem letošního ročníku je společnost Microsoft s.r.o., v souladu s programem vzdělávání pro konkurenceschopnost představí ve všech sálech strategii MS pro školy a klíčové technologie právě pro naplňování strategie vzdělávání pro konkurenceschopnost.

ICT koordinátoři budou mít prostor seznámit se a diskutovat s partnery ICT INVEX Fóra konkrétní technologie a řešení pro naplňování standardu ICT ve školách. Pedagogové využívající ICT technologie se budou moci seznámit s konkrétními výukovými produkty, informačními zdroji, programy a projekty státní správy a komerčního sektoru. Všichni účastníci pak návštěvou ICT INVEX Fóra a stánků na veletrhu INVEX-DIGITEX získají aktuální informace pro rozvoj ICT strategie školy a udržení konkurenceschopnosti.

Záštitu nad programem převzala letos Mgr. Dana Kuchtová, ministryně školství, mládeže a tělovýchovy ČR.

Každým rokem se účastníci ICT INVEX Fóra vyjadřují i k tématům, která je nejvíce zajímají, respektive hledají informační zdroje, studie případů implementace ICT na konkrétních školách, způsoby využití ICT ve výuce, tipy a triky atp.

Loni se na fóru uskutečnilo mj. on-line hlasování, na základě výsledků průzkumu bylo jako jedno z klíčových témat zvoleno účastníky také on-line vzdělávání.

Aktuální informace o letošním programu jsou na http://www.c-agency.cz/ict2007.

Těšíme se na Vaši účast.

Odborný doprovodný program veletrhu INVEX - DIGITEX 2007


ICT fórum

  • Termín konání: čtvrtek 25. října 2007
  • Místo konání: INVEX - Kongresové centrum, Brno - Výstaviště 1, sály A", "B", "C","E","F" a předsálí
  • Zahájení: v 10 hodin
  • Vstup: ZDARMA, je nutné se on-line registrovat
  • Registrujte se nejpozději do 24.10. 2007 do 12:00 hodin !
  • Pořadatelé: Veletrhy Brno a.s., VUT v Brně, Computer agency o.p.s.

Akce se koná za finanční podpory Operačního programu Rozvoje lidských zdrojů
"Příprava lektorů, konzultantů a učitelů dalšího profesního vzdělávání v oboru digitálního designu s číslem CZ.04.1.03/3.3.11.1/2641", "Rozvoj profesních kompetencí pedagogických pracovníků", přidělené Vysokému učení technickému v Brně, Institutu celoživotního vzdělávání.

  • Tento projekt je spolufinancován ESF a státním rozpočtem ČR

esf+eu

  • Záštitu nad ICT Fórem 2007 převzala ministryně školství, mládeže a tělovýchovy


Kliknutím otevřete v původní velkosti



  • Partneři:

Microsoft


Českomoravské informační systémy s.r.o.
PROFIMEDIA s.r.o.


  • Mediální partneři:

Logo



  • DOPRAVA:


Tramvají


Od hlavního vlakového nádraží Tramvají č. 1 a speciální soupravy označené INVEX, směr BYSTRC, zastávka Výstaviště- hlavní brána

Od hlavního autobusového nádraží Zvonařka - speciální soupravy označené INVEX


Informace o MHD lze také získat na telefonu: +420 543 174 317

Parkování:


Na parkovací místa budete směrováni pořadateli.


Kongresove centrum

0 komentářů:

Články dle data



Učitelské listy

Nabídka práce

Česká škola - portál pro ZŠ a SŠ

Česká škola poskytuje svým čtenářům diskusní prostor k vyjádření názorů na školskou problematiku. Tyto příspěvky se nemusí shodovat se stanoviskem redakce České školy a jsou uveřejňovány jako podnět k dalším diskusím.

Obsah článků nemusí vyjadřovat stanovisko redakce nebo vydavatele Albatros Media, a.s.


Všechna práva vyhrazena.

Tento server dodržuje právní předpisy
o ochraně osobních údajů.

ISSN 1213-6018




Licence Creative Commons

Obsah podléhá licenci Creative Commons Uveďte autora-Neužívejte dílo komerčně-Nezasahujte do díla 3.0 Česká republika, pokud není uvedeno jinak nebo nejde-li o tiskové zprávy.



WebArchiv - archiv českého webu



Tyto webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Informace o tom, jak tyto webové stránky používáte, jsou sdíleny se společností Google. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů cookie.